- en
- pl
Brak produktów
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Masahiro Sankei
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm czarny
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 90mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
149,00 złMasahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 90mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
149,00 złMasahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150mm czarny
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 150 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
169,00 złMasahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm...
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 150 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
169,00 złMasahiro Sankei Nóż Szefa Kuchni 180mm czarny
Typ: Nóż Szefa Kuchni Długość ostrza: 180 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Nóż Santoku 165mm czarny
Typ: Nóż Santoku Długość ostrza: 165 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Typ: Nóż Szefa Kuchni Długość ostrza: 180 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Nóż Santoku 165mm brązowy
Typ: Nóż Santoku Długość ostrza: 165 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Typ: Nóż do Pieczywa Długość ostrza: 210 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Typ: Nóż do Pieczywa Długość ostrza: 210 mm Rękojeść: drewno pakka HRC: 58-59 Typ ostrzenia: dwustronnie
209,00 złMasahiro Sankei Brown Zestaw: Gyuto 180mm...
W skład zestawu wchodzi:Sankei Nóż Uniwersalny 90 mm Sankei Nóż Szefa Kuchni 180 mm Białe etui
359,00 złMasahiro Sankei Brown Zestaw: Gyuto 180mm...
W skład zestawu wchodzi:Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm Sankei Nóż Szefa Kuchni 180 mm Białe etui
379,00 zł
Noże kuchenne Masahiro Sankei
Noże Masahiro z serii Sankei, to bardzo udana fuzja tradycyjnego rzemiosła japońskiego z nowoczesnym wyglądem zgodnym ze współczesnymi trendami. Użyta do produkcji stal MBS-26 jest nierdzewna a duży dodatek węgla i wysokie hartowanie na poziomie 58-59 HRC sprawia że noże te bardzo długo pozostaną ekstremalnie ostre. W serii Sankei znajdziemy wszystkie podstawowe rodzaje noży, dzięki czemu seria Sankei do idealny wybór dla szefa kuchni czy pasjonata gotowania. Funkcjonalna rękojeść została wykonana z drewna pakka i wykończona dwoma nitami które ją dodatkowo zabezpieczają. Noże z serii Sankei są bardzo dobrze wyważone, dzięki czemu sa wygodne w użytkowaniu nawet podczas wielogodzinnej pracy kuchni. Dzięki pięknemu opakowaniu, noże te będą wspaniałym prezentem.