- en
- pl
Brak produktów
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Masahiro MS-8
Masahiro MS-8 Tako-Sashimi 210 mm
Typ: Tako-Sashimi Długość ostrza: 210 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
349,00 złMasahiro MS-8 Nóż Deba 135mm
Typ: Deba Długość ostrza: 135 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
349,00 złMasahiro MS-8 Yanagiba 240mm
Typ: Yanagiba Długość ostrza: 240 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
379,00 złMasahiro MS-8 Tako-Sashimi 240mm
Typ: Tako-Sashimi Długość ostrza: 240 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
379,00 złMasahiro MS-8 Nóż Usuba 180mm
Typ: Usuba Długość ostrza: 180 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
379,00 złMasahiro MS-8 Nóż Deba 150mm
Typ: Deba Długość ostrza: 150 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
379,00 złMasahiro MS-8 Nóż Deba 165mm
Typ: Deba Długość ostrza: 165 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
419,00 złMasahiro MS-8 Yanagiba 270mm
Typ: Yanagiba Długość ostrza: 270 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
439,00 złMasahiro MS-8 Nóż Deba 180mm
Typ: Deba Długość ostrza: 180 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
449,00 złMasahiro MS-8 Yanagiba 240 mm dla osób...
Typ: Yanagiba Długość ostrza: 240 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
559,00 złMasahiro MS-8 Yanagiba 270 mm dla osób...
Typ: Yanagiba Długość ostrza: 270 mm Rękojeść: drewno magnolii HRC: 58-59 Typ ostrzenia: jednostronne
679,00 zł
Noże Japońskie do Sushi Masahiro MS-8
MS-8 to seria noży w tradycyjnym japońskim stylu, skierowana przede wszystkim do miłośników sushi, kuchni japońskiej i tradycyjnego japońskiego rzemiosła. Noże z serii Masahiro MS-8 są tradycyjnie ostrzone jednostronnie i zostały wykonane z kultowej stali MBS-26 a twardość tych pięknych ostrzy to około 58-59 w skali Rockwella. Kowale z firmy Masahiro, wykuwają te noże już od kilkudziesięciu lat, osiągając perfekcję w swoim rzemiośle, sprawiając że ostrość nabiera nowego znaczenia. Rękojeść jest wykonana z drewna magnolii i została wykonana piękna skuwką z wytrzymałego tworzywa. Dla zachowania ekstremalnej ostrości, najlepiej ostrzyć te noże na kamieniach wodnych.