- en
- pl
Brak produktów
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Miyabi 6000MCT
MIYABI 6000MCT Nóż Uniwersalny 9 cm "Shotoh"
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 90 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
699,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"
Typ: Nóż uniwersalny Długość ostrza: 130 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
799,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 16 cm...
Typ: Nóż Szefa Kuchni Długość ostrza: 160 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
949,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 20 cm...
Typ: Nóż Szefa Kuchni Długość ostrza: 200 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
1 099,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 24 cm...
Typ: Nóż Szefa Kuchni Długość ostrza: 240 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
1 299,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Santoku 18 cm
Typ: Nóż Santoku Długość ostrza: 180 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
1 099,00 złMIYABI 6000MCT Nóż do Pieczywa 23 cm
Typ: Nóż do Pieczywa Długość ostrza: 230 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
1 149,00 złMIYABI 6000MCT Nóż Sujihiki 24 cm
Typ: Nóż Sujihiki Długość ostrza: 240 mm Rękojeść: drewno pakka "kokobolo" HRC: 63+/-1 Typ ostrzenia: dwustronnie
1 149,00 zł
Noże Japońskie Miyabi 6000MCT
Seria noży japońskich Miyabi 6000MCT charakteryzuje się pięknym ostrzem, które jest ręcznie wytwarzane w procesie wykuwania. Do wyprodukowania rdzenia zastosowana jest stal proszkowa MC63 która jest zahartowana aż do 63+/-1 HRC, a okuwa go i dwuwarstwowa stal nadając ostrzu elastyczności. Noże kuchenne z serii Miyabi 6000MCT mają doskonałe właściwości tnące i szereg zalet, które z pewnością wyróżniają je pod kątem jakości i funkcjonalności wśród innych noży. Ostrza mają fakturę młotkowania „Tsuchime”, która wpływa na ich stylowy wygląd oraz pełni r bardzo praktyczną funkcję – żywność nie przykleja się do ostrza. Rękojeść z ciemnobrązowego drewna kokobolo jest doskonale wyprofilowana i wygodna podczas długotrwałego użytkowania w kuchni domowej czy w restauracji.