• +48 794 113 882

Akcesoria do Sushi 

Podkategorie

  • Zestawy do Sushi
  • Deski z Drewna do Sushi
  • Misy Hangiri i...

    Japońskie Misy Hangiri i Szpatułki do Ryżu i Maty do Sushi

    Do profesjonalnych akcesoriów do przyrządzania sushi zalicza się zarówno mata do zawijania sushi, tradycyjna misa japońska hangiri, w której chłodzi się i przyprawia ryż jak i szpatułka do mieszania ryżu. Dzięki tym narzędziom łatwo przygotujesz ulubione japońskie danie, idealne na kolację we dwoje lub imprezę z przyjaciółmi. Misy Hangiri i szpatułki występują w różnych rozmiarach. Z powodzeniem sprawdzają się w kuchni prywatnej, jak i tej profesjonalnej, w restauracji.

    Główny składnik znanego japońskiego dania – sushi – to ryż, który zakwasza się octem ryżowym. Poza samymi produktami, które tworzą tę wyjątkową potrawę, sushi to także pewnego rodzaju sztuka. Jego oryginalna oraz urzekająca wielobarwnością forma cieszy nie tylko kubki smakowe, lecz również oczy. Chociaż samodzielne przygotowanie sushi może stanowić małe wyzwanie, to przynosi zarazem dużo radości. Zdecydowanie warto wyposażyć się w akcesoria do sushi i spróbować przygody z jednym z najpopularniejszych dań na świecie.
  • Szczypce, skrobaczki,...

    Szczypce do wyjmowania ości, Skrobaczki do Ryb i Noże do Ostryg

    Profesjonalne akcesoria do obróbki ryb to przede wszystkim szczypce do wyjmowania ości oraz skrobaczka do łusek czy noże do otwierania ostryg. Dzięki tym akcesoriom, obróbka ryb na sushi i sashimi będzie bardzo łatwa. Odpowiednio dobrane akcesoria sprawią że oprawianie ryb będzie szybkie i łatwe. Jeśli jestes pasjonatem sushi lub, lub sushi masterem, lub po prostu chcesz mieć najlepsze narzędzia w kuchni to te akcesoria sa dla Ciebie. Przygotowanie ulubionej japońskiej kolacji dla rodziny i przyjaciół będzie jeszcze łatwiejsze i szybsze.
Showing 1 - 12 of 33 items
Showing 1 - 12 of 33 items

Akcesoria do przygotowywania sushi


Do profesjonalnych akcesoriów do przyrządzania sushi zalicza się zarówno mata do zawijania maki, jak i tradycyjna misa japońska hangiri, w której chłodzi się i przyprawia ryż. Dzięki tym narzędziom łatwo przygotujesz ulubione japońskie danie, idealne na kolację we dwoje lub imprezę z przyjaciółmi. Akcesoria do sushi występują w różnych rozmiarach, każde z nich ma też inne przeznaczenie. Z powodzeniem sprawdzają się w kuchni prywatnej, jak i tej profesjonalnej, w restauracji.

Główny składnik znanego japońskiego dania – sushi – to ryż, który zakwasza się octem ryżowym. Poza samymi produktami, które tworzą tę wyjątkową potrawę, sushi to także pewnego rodzaju sztuka. Jego oryginalna oraz urzekająca wielobarwnością forma cieszy nie tylko kubki smakowe, lecz również oczy. Chociaż samodzielne przygotowanie sushi może stanowić małe wyzwanie, to przynosi zarazem dużo radości. Zdecydowanie warto wyposażyć się w akcesoria do sushi i spróbować przygody z jednym z najpopularniejszych dań na świecie.