Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm
Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm

Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm

HMTG210
Brak
509,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki

 
  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: AUS-8, okładziny nierdzewne SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 162 gramy

Nóż Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm – jako japoński odpowiednik noża szefa kuchni – sprawdzi się w rękach profesjonalnych użytkowników, jak i domowych kucharzy. Jego uniwersalne zastosowanie pozwala na krojenie oraz szatkowanie warzyw oraz większych kawałków mięsa. Nóż Gyuto z 210-milimetrowym ostrzem cieszy się dużą popularnością wśród klientów.

Seria kuchennych noży Hokiyama Murakumo Tsuchime cechuje się doskonałymi ostrzami trójwarstwowymi. Mają one twardy rdzeń produkowany ze stali wysokowęglowej AUS-8, który jest obkładany okładzinami ze stali SUS405 (jest to stal nierdzewna, która ochrania rdzeń). Technika „roll forging” – kucia walcowego – oraz hartowanie ostrzy do poziomu 60 HRC wpływają na świetne parametry noży z kolekcji Hokiyama Murakumo Tsuchime. Dodatkowo mają one piękne wykończenie Tsuchime, które przypomina młotkowanie i nadaje nożom efektowny, niepowtarzalny wygląd. Klasyczna rękojeść ma ergonomiczny kształt, a wykonano ją z ciemnego drewna pakka. Charakteryzuje się ona ponadto potrójnym nitowaniem, które zwiększa jej trwałość. Te wyjątkowe noże ze stali nierdzewnej AUS-8 długo utrzymują ostrość, pięknie się prezentują i sprawdzą się u wszystkich osób, którym zależy na atrakcyjnym oraz wysoce funkcjonalnym nożu kuchennym.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Wykończenie ostrza
Tsuchime
Zakres cen
300-599 zł
Hokiyama
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.