- długość: 200 mm
- materiał skrobaka: mosiądz
- rękojeść: drewno
Mosiężna skrobaczka do ryb urokotori przeznaczona do profesjonalnego zastosowania, o długości 200 mm, posiada bardzo wygodną rączkę wykonaną z drewna. Jest ona niezbędna przy usuwania rybich łusek – jako wysokiej jakości i odpowiednio zaprojektowane narzędzie znacznie usprawnia tę pracę. Ergonomiczny kształt rączki pozwala na pewny chwyt i daje zarówno duży komfort, jak i kontrolę podczas używania skrobaczki. Dzięki niej usuniemy łuski szybko i bez uszkodzenia mięsa ryby, nawet z jej najdelikatniejszych partii. Mosiężna skrobaczka jest solidnie wykonana i wraz z wytrzymałym uchwytem z drewna nadaje się zarówno dla miłośników gotowania, jak i profesjonalistów w restauracjach. W Japonii, gdzie dania z ryb i owoców morza są bezapelacyjnie numerem jeden, przykłada się wielką wagę do jakości używanych do ich obróbki narzędzi, które przetestowane zostają pod każdym względem.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
