- długość całkowita: 183 mm
- ostrze: stal węglowa
- rękojeść: drewno
Japoński nóż z ostrzem długości 183 mm przeznaczony jest do otwierania ostryg, a także większych małży bez uszkodzenia ich skorupy. Jego ostrze o charakterystycznym, półokrągłym kształcie powstało ze stali węglowej, natomiast cylindryczny uchwyt noża – z litego drewna. To doskonałe narzędzie zapewnia nie tylko komfort podczas używania, ale także znacznie usprawnia działanie. Nóż do ostryg, podobnie jak inne akcesoria kuchenne z Japonii – kraju, w którym owoce morza oraz ryby stawiane są na pierwszym miejscu – cechuje się najwyższą jakością i funkcjonalnością, którą widać podczas przyrządzania dań z wykorzystaniem tych produktów.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
