Szczypce do Ości 120 mm Proste

Szczypce do Ości 120 mm Proste

6-0475-0402
Brak
49,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki

 
  • długość całkowita: 120 mm
  • materiał: stal nierdzewna

Szczypce do ości, których długość wynosi 120 mm, mają profesjonalne przeznaczenie i umożliwiają bardzo sprawne, jak i skuteczne usunięcie ości z ryb przed przygotowaniem sushi i sashimi bądź też przed ich usmażeniem. Szczypce posiadają wygodną rękojeść produkowaną ze stali nierdzewnej, którą pewnie trzyma się w dłoni. Ma ona ergonomiczny kształt wpływający na komfort użytkowania narzędzia. Dzięki temu, że zaokrąglone końcówki szczypiec można lekko zacisnąć, drobne ości nie pękają. Zamiłowanie Japończyków do ryb oraz owoców morza przejawia się między innymi w bardzo wysokiej jakości narzędziach do ich przygotowywania. Szczypce do ości, tak jak inne akcesoria, są bardzo trwałe oraz przetestowane pod kątem funkcjonalności.
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.