- długość całkowita: 120 mm
- materiał: stal nierdzewna
Długość profesjonalnych szczypiec do ości wynosi 120 mm. Dzięki nim bardzo szybko i bez żadnego problemu usuniemy ości z ryb, przed ich smażeniem czy też wykorzystaniem do przyrządzenia sushi lub sashimi. Wygodnie leżącą w dłoni rękojeść wytworzono ze stali nierdzewnej. Dzięki temu, że posiada ergonomiczny kształt, podnosi znacznie komfort podczas pracy z rybami. Przez to, że zaokrąglone końcówki szczypiec zaciskają się delikatnie, został wyeliminowany problem związany z pękaniem drobnych ości. Ukośna końcówka umożliwia usuwanie nawet bardzo delikatnych czy położonych w trudno dostępnych miejscach ości. Upodobanie Japończyków do dań z ryb oraz owoców morza skutkuje niezwykłą starannością w procesie produkcji każdego z narzędzi do kuchennej pracy.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
