Szczypce do Ości 120 mm Ukośne

Szczypce do Ości 120 mm Ukośne

6-0475-0801
Brak
49,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki

 
  • długość całkowita: 120 mm
  • materiał: stal nierdzewna

Długość profesjonalnych szczypiec do ości wynosi 120 mm. Dzięki nim bardzo szybko i bez żadnego problemu usuniemy ości z ryb, przed ich smażeniem czy też wykorzystaniem do przyrządzenia sushi lub sashimi. Wygodnie leżącą w dłoni rękojeść wytworzono ze stali nierdzewnej. Dzięki temu, że posiada ergonomiczny kształt, podnosi znacznie komfort podczas pracy z rybami. Przez to, że zaokrąglone końcówki szczypiec zaciskają się delikatnie, został wyeliminowany problem związany z pękaniem drobnych ości. Ukośna końcówka umożliwia usuwanie nawet bardzo delikatnych czy położonych w trudno dostępnych miejscach ości. Upodobanie Japończyków do dań z ryb oraz owoców morza skutkuje niezwykłą starannością w procesie produkcji każdego z narzędzi do kuchennej pracy.
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.