- długość całkowita: 100 mm
- szpikulec: stal nierdzewna
Specjalny szpikulec do węgorza meuchi ma długość 100 mm i stanowi niezbędny element do pracy przy przyrządzaniu węgorza. Jego zastosowanie polega na przytwierdzaniu śliskiej ryby do deski, by ułatwić jej czyszczenie oraz filetowanie. Szpikulec meuchi, produkowany ze stali o wysokiej jakości oraz naturalnego drewna, zdecydowanie oszczędza czas, jak również energię wkładaną w to działanie. Miłość Japończyków do ryb i owoców morza widać w sposobie, w jaki produkują doskonałe narzędzia służące do przygotowywania dań z rybami w roli głównej. Znakomita jakość, praktyczność oraz zapewniony komfort używania to najważniejsze cechy japońskich akcesoriów kuchennych.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
