• +48 794 113 882

Akifusa Aogami Super Gyuto 210 mm

AFGY210TA

799,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno hebanowe, skuwka pakka
  • Stal: Aogami Super, okładziny nierdzewne
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 149 gramy

Nóż kuchenny Akifusa Aogami Super Gyuto, którego ostrze ma długość 210 mm, ma uniwersalne zastosowanie. Sprawdza się zarówno przy krojeniu w cienkie plastry, jak i w czasie szatkowania, co czyni go doskonałym nożem wielofunkcyjnym. Na wygodę użytkowania wpływa super cienkie ostrze.

Wybór noży Akifusa Aogami Super to pierwszy krok ku pracy z nożami z węglowej stali. Doskonała jakość oraz wytrzymałość noży kuchennych z serii Aogami Super wpływa na zachowanie wysokiego poziomu ostrości i agresji cięcia. Każdy nóż posiada rdzeń produkowany ze stali węglowej Aogami Super, obłożony okładzinami z nierdzewnej stali. To rozwiązanie zapewnia nie tylko skuteczną pracę, ale również łatwość w pielęgnowaniu noży Akifusa. Ostrza poddawane są procesowi hartowania, w wyniku którego uzyskują twardość rzędu 63 +/- 1 HRC. Mają rękojeść o kształcie litery D, która powstaje z drewna hebanowego i wykończona jest skuwką z drewna pakka. Gwarantuje ona pewny oraz wygodny chwyt w trakcie codziennej pracy z nożami Akifusa Aogami Super.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal węglowa

Nóż kuchenny Akifusa Aogami Super Gyuto, którego ostrze ma długość 210 mm, ma uniwersalne zastosowanie. Sprawdza się zarówno przy krojeniu w cienkie plastry, jak i w czasie szatkowania, co czyni go doskonałym nożem wielofunkcyjnym. Na wygodę użytkowania wpływa super cienkie ostrze.

Wybór noży Akifusa Aogami Super to pierwszy krok ku pracy z nożami z węglowej stali. Doskonała jakość oraz wytrzymałość noży kuchennych z serii Aogami Super wpływa na zachowanie wysokiego poziomu ostrości i agresji cięcia. Każdy nóż posiada rdzeń produkowany ze stali węglowej Aogami Super, obłożony okładzinami z nierdzewnej stali. To rozwiązanie zapewnia nie tylko skuteczną pracę, ale również łatwość w pielęgnowaniu noży Akifusa. Ostrza poddawane są procesowi hartowania, w wyniku którego uzyskują twardość rzędu 63 +/- 1 HRC. Mają rękojeść o kształcie litery D, która powstaje z drewna hebanowego i wykończona jest skuwką z drewna pakka. Gwarantuje ona pewny oraz wygodny chwyt w trakcie codziennej pracy z nożami Akifusa Aogami Super.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Akifusa Aogami Super Gyuto 210 mm

Akifusa Aogami Super Gyuto 210 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno hebanowe, skuwka pakka
  • Stal: Aogami Super, okładziny nierdzewne
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 149 gramy

Napisz opinię

2 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.