• +48 794 113 882

Bunmei Tako-Sashimi 21cm

1803210

334,00 zł

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Tako-Sashimi
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: Jednostronnie

Bunmei Tako-Sashimi długości 210 mm jest podstawowym nożem w arsenale sushi masterów. Posiada długie i wąskie ostrze, które tradycyjnie ostrzy się jednostronnie. Idealnie sprawdza się przy krojeniu oraz plastrowaniu. Wysokiej jakości nóż Tako-Sashimi używany jest w głównej mierze do przygotowywania sushi, a także sashimi. Miejscem pochodzenia noża tego typu jest rejon Tokio.

Wszystkie noże kuchenne z serii Bunmei Gincho są produkowane przez znaną i cenioną firmę z Japonii – Yoshikin (producenta popularnych noży Global). Ostrza noży kuchennych z serii Bunmei Gincho wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, które hartowane są do poziomu 56-57 HRC. Noże posiadają estetyczną rękojeść z drzewa magnolii. Seria Bunmei obejmuje klasyczne japońskie noże dla prawdziwych sushi masterów. Każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko prezentowe.

Rodzaje nożyNóż Tako-Sashimi
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Bunmei Tako-Sashimi długości 210 mm jest podstawowym nożem w arsenale sushi masterów. Posiada długie i wąskie ostrze, które tradycyjnie ostrzy się jednostronnie. Idealnie sprawdza się przy krojeniu oraz plastrowaniu. Wysokiej jakości nóż Tako-Sashimi używany jest w głównej mierze do przygotowywania sushi, a także sashimi. Miejscem pochodzenia noża tego typu jest rejon Tokio.

Wszystkie noże kuchenne z serii Bunmei Gincho są produkowane przez znaną i cenioną firmę z Japonii – Yoshikin (producenta popularnych noży Global). Ostrza noży kuchennych z serii Bunmei Gincho wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, które hartowane są do poziomu 56-57 HRC. Noże posiadają estetyczną rękojeść z drzewa magnolii. Seria Bunmei obejmuje klasyczne japońskie noże dla prawdziwych sushi masterów. Każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Bunmei Tako-Sashimi 21cm

Bunmei Tako-Sashimi 21cm

  • Typ: Tako-Sashimi
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: Jednostronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.