• +48 794 113 882

Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm

HMTG210

509,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: AUS-8, okładziny nierdzewne SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 162 gramy

Nóż Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm – jako japoński odpowiednik noża szefa kuchni – sprawdzi się w rękach profesjonalnych użytkowników, jak i domowych kucharzy. Jego uniwersalne zastosowanie pozwala na krojenie oraz szatkowanie warzyw oraz większych kawałków mięsa. Nóż Gyuto z 210-milimetrowym ostrzem cieszy się dużą popularnością wśród klientów.

Seria kuchennych noży Hokiyama Murakumo Tsuchime cechuje się doskonałymi ostrzami trójwarstwowymi. Mają one twardy rdzeń produkowany ze stali wysokowęglowej AUS-8, który jest obkładany okładzinami ze stali SUS405 (jest to stal nierdzewna, która ochrania rdzeń). Technika „roll forging” – kucia walcowego – oraz hartowanie ostrzy do poziomu 60 HRC wpływają na świetne parametry noży z kolekcji Hokiyama Murakumo Tsuchime. Dodatkowo mają one piękne wykończenie Tsuchime, które przypomina młotkowanie i nadaje nożom efektowny, niepowtarzalny wygląd. Klasyczna rękojeść ma ergonomiczny kształt, a wykonano ją z ciemnego drewna pakka. Charakteryzuje się ona ponadto potrójnym nitowaniem, które zwiększa jej trwałość. Te wyjątkowe noże ze stali nierdzewnej AUS-8 długo utrzymują ostrość, pięknie się prezentują i sprawdzą się u wszystkich osób, którym zależy na atrakcyjnym oraz wysoce funkcjonalnym nożu kuchennym.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm – jako japoński odpowiednik noża szefa kuchni – sprawdzi się w rękach profesjonalnych użytkowników, jak i domowych kucharzy. Jego uniwersalne zastosowanie pozwala na krojenie oraz szatkowanie warzyw oraz większych kawałków mięsa. Nóż Gyuto z 210-milimetrowym ostrzem cieszy się dużą popularnością wśród klientów.

Seria kuchennych noży Hokiyama Murakumo Tsuchime cechuje się doskonałymi ostrzami trójwarstwowymi. Mają one twardy rdzeń produkowany ze stali wysokowęglowej AUS-8, który jest obkładany okładzinami ze stali SUS405 (jest to stal nierdzewna, która ochrania rdzeń). Technika „roll forging” – kucia walcowego – oraz hartowanie ostrzy do poziomu 60 HRC wpływają na świetne parametry noży z kolekcji Hokiyama Murakumo Tsuchime. Dodatkowo mają one piękne wykończenie Tsuchime, które przypomina młotkowanie i nadaje nożom efektowny, niepowtarzalny wygląd. Klasyczna rękojeść ma ergonomiczny kształt, a wykonano ją z ciemnego drewna pakka. Charakteryzuje się ona ponadto potrójnym nitowaniem, które zwiększa jej trwałość. Te wyjątkowe noże ze stali nierdzewnej AUS-8 długo utrzymują ostrość, pięknie się prezentują i sprawdzą się u wszystkich osób, którym zależy na atrakcyjnym oraz wysoce funkcjonalnym nożu kuchennym.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm

Hokiyama Murakumo Tsuchime Gyuto 210 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: AUS-8, okładziny nierdzewne SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 162 gramy

Napisz opinię

1 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.