• +48 794 113 882
Hokiyama Shiraume Deba 165 mm Powiększ

Hokiyama Shiraume Deba 165 mm

HSD165

779,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno wenge, krztałt D
  • Stal: rdzeń AUS-8, okładzina SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Tradycyjny japoński nóż kuchenny Hokiyama Shiraume Deba 165 mm jest ciężkim i mocnym nożem przeznaczonym do wykonywania trudnych prac, np. filetowania drobiu i ryb, a także do obcinania ogonów i rybich łbów. Wraz z nożami Yanagiba i Usuba tworzy on znakomite trio w każdej japońskiej kuchni.

Seria noży Hokiyama Shiraume przedstawia tradycyjne noże japońskie, które ostrzone są jednostronnie. Dzięki swoim dwuwarstwowym ostrzom są bardzo funkcjonalne – rdzeń każdego ostrza wykonywany jest ze stali AUS-8 (molibdenowo – wanadowej), a zewnętrzna warstwa ze stali SUS405 (jest to stal miękka). Używana w produkcji stal nierdzewna AUS-8 w połączeniu z procesem hartowania, w wyniku którego ostrza zyskują twardość na poziomie 60 HRC, sprawia, że noże kuchenne Sakon Shiraume długi czas utrzymują nadaną im ostrość. Piękna rękojeść z ciemnego drewna wenge ma kształt litery D. Te noże to doskonały wybór dla wszystkich osób, które poszukują japońskich noży nierdzewnych, łatwych w pielęgnacji i bardzo praktycznych. Z powodzeniem sprawdzą się w ramach wyjątkowego prezentu.
Rodzaje nożyNóż Deba
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Tradycyjny japoński nóż kuchenny Hokiyama Shiraume Deba 165 mm jest ciężkim i mocnym nożem przeznaczonym do wykonywania trudnych prac, np. filetowania drobiu i ryb, a także do obcinania ogonów i rybich łbów. Wraz z nożami Yanagiba i Usuba tworzy on znakomite trio w każdej japońskiej kuchni.

Seria noży Hokiyama Shiraume przedstawia tradycyjne noże japońskie, które ostrzone są jednostronnie. Dzięki swoim dwuwarstwowym ostrzom są bardzo funkcjonalne – rdzeń każdego ostrza wykonywany jest ze stali AUS-8 (molibdenowo – wanadowej), a zewnętrzna warstwa ze stali SUS405 (jest to stal miękka). Używana w produkcji stal nierdzewna AUS-8 w połączeniu z procesem hartowania, w wyniku którego ostrza zyskują twardość na poziomie 60 HRC, sprawia, że noże kuchenne Sakon Shiraume długi czas utrzymują nadaną im ostrość. Piękna rękojeść z ciemnego drewna wenge ma kształt litery D. Te noże to doskonały wybór dla wszystkich osób, które poszukują japońskich noży nierdzewnych, łatwych w pielęgnacji i bardzo praktycznych. Z powodzeniem sprawdzą się w ramach wyjątkowego prezentu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Hokiyama Shiraume Deba 165 mm

Hokiyama Shiraume Deba 165 mm

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno wenge, krztałt D
  • Stal: rdzeń AUS-8, okładzina SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

3 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.