• +48 794 113 882

Taidea kamień wodny 1000/3000

T0961W

136,00 zł

This product is no longer in stock

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCzas dostawyCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew 72h Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

Dane techniczne:
  • Typ ostrzałki: kamień wodny
  • Materiał: korund
  • Gradacja: 1000/3000
  • Wymiary: 18 x 6 x 2,7 cm
  • Przeznaczenie: noże, brzytwy, dłuta, nożyczki
Profesjonalny kamień wodny posiada dwie różne gradacje: 1000 oraz 3000. Świetnie sprawdza się do ostrzenia noży, ale także nożyczek, dłut i brzytew. Jedna strona o gradacji 1000 nadaje się do wstępnego, jak i normalnego ostrzenia, podczas gdy drugiej strony (o gradacji 3000) możesz używać do właściwego ostrzenia tnącej krawędzi, by nadać jej ostateczną ostrość na doskonałym poziomie.

Kamienie wodne są polecane jako najlepszy rodzaj ostrzałki do noży kuchennych i nie tylko. Pozwalają osiągnąć wyjątkową ostrość i zarazem precyzję cięcia, jaka będzie odpowiadać zarówno miłośnikom gotowania, jak i szefom kuchni. Warto przyuważyć, że przed wyjazdem z zakładu produkcyjnego japońskie noże kuchenne poddaje się ostrzeniu na niezawodnych ostrzałkach – kamieniach wodnych. Ostrzenie może odbywać się jedynie za pomocą mokrego kamienia, dlatego przed użyciem zaleca się zamoczyć go na kilka minut w wodzie. Jeśli chodzi o noże japońskie, to by zapewnić im jak największą ostrość i precyzję, najlepiej jest ostrzyć je pod kątem w granicach 15⁰. Ta wyjątkowa ostrzałka do noży sprawi, że zyskasz bezpieczne oraz wyjątkowo ostre noże kuchenne.
Gradacja1000/3000
Profesjonalny kamień wodny posiada dwie różne gradacje: 1000 oraz 3000. Świetnie sprawdza się do ostrzenia noży, ale także nożyczek, dłut i brzytew. Jedna strona o gradacji 1000 nadaje się do wstępnego, jak i normalnego ostrzenia, podczas gdy drugiej strony (o gradacji 3000) możesz używać do właściwego ostrzenia tnącej krawędzi, by nadać jej ostateczną ostrość na doskonałym poziomie.

Kamienie wodne są polecane jako najlepszy rodzaj ostrzałki do noży kuchennych i nie tylko. Pozwalają osiągnąć wyjątkową ostrość i zarazem precyzję cięcia, jaka będzie odpowiadać zarówno miłośnikom gotowania, jak i szefom kuchni. Warto przyuważyć, że przed wyjazdem z zakładu produkcyjnego japońskie noże kuchenne poddaje się ostrzeniu na niezawodnych ostrzałkach – kamieniach wodnych. Ostrzenie może odbywać się jedynie za pomocą mokrego kamienia, dlatego przed użyciem zaleca się zamoczyć go na kilka minut w wodzie. Jeśli chodzi o noże japońskie, to by zapewnić im jak największą ostrość i precyzję, najlepiej jest ostrzyć je pod kątem w granicach 15⁰. Ta wyjątkowa ostrzałka do noży sprawi, że zyskasz bezpieczne oraz wyjątkowo ostre noże kuchenne.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Taidea kamień wodny 1000/3000

Taidea kamień wodny 1000/3000

Dane techniczne:
  • Typ ostrzałki: kamień wodny
  • Materiał: korund
  • Gradacja: 1000/3000
  • Wymiary: 18 x 6 x 2,7 cm
  • Przeznaczenie: noże, brzytwy, dłuta, nożyczki

Napisz opinię

29 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.