Dane techniczne:
- Typ ostrzałki: kamień wodny
- Materiał: korund
- Gradacja: 1000/4000
- Wymiary: 18 x 6 x 2,7 cm
- Przeznaczenie: noże, brzytwy, dłuta, nożyczki
Nika 1000/4000 - kamień wodny
Profesjonalny kamień wodny marki Nika przeznaczony jest do ostrzenia noży kuchennych i myśliwskich, a ponadto dłut i nożyczek. W komplecie znajduje się dwustronny kamień posiadający gradację 1000/4000, a także antypoślizgowa gumowa podkładka, dzięki której kamień nie będzie przesuwał się w czasie ostrzenia. Strona, która ma gradację 1000, to podstawowa i zarazem uniwersalna powierzchnia umożliwiająca łatwe, regularne ostrzenie. Z kolei strona o gradacji 4000 pozwala na wykańczanie oraz polerowanie tnącej krawędzi.
Nika 1000/4000 - dla kogo?
Kolekcja wykonanych z korundu kamieni wodnych Nika sprawdzi się w rękach osób, które dopiero poznają temat ostrzenia noży, jak i tych, które znajdują się już na średnio zaawansowanym poziomie. Przy użyciu tych polecanych kamieni wodnych sprawnie naostrzymy kuchenne noże w japońskim stylu, jak i nożyczki oraz dłuta. Ostrzałki marki Nika świetnie wypadają zarówno pod kątem stosunku jakości do ceny, jak i twardości oraz szybkości. Zużywają się zdecydowanie wolniej niż konkurencyjne produkty, co spełnia oczekiwania użytkowników szukających niezawodności kamieni wodnych w atrakcyjnej cenie.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
