- en
- pl
Brak produktów
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Nóż kuchenny przeznaczony do wszelkiego rodzaju "codziennych prac kuchennych ". Doskonale sprawdza się zarówno przy krojeniu pieczywa (zwłaszcza gorącego) jak i warzywach, wędlinach czy mięsie. Jego ostrze jest wystarczająco krótkie, aby zapewnić doskonałą kontrolę i precyzje podczas krojenia oraz wystarczająco długie, aby sprostać nawet tym większym produktom.
Ostrze - Wysokiej klasy, szlachetna ceramika twardością zbliżona do diamentu, wytwarzana na bazie dwutlenku cyrkonu (ZrO2).
Dzięki ceramicznemu ostrzu, wszystkie produkty (zwłaszcza warzywa i owoce) pozostają pełne witamin i "oryginalnego" smaku nawet po kontakcie z nożem ( w przypadku metalowego/stalowego ostrza część warzyw zmienia smak i kolor np. sałata ciemnieje).
No customer comments for the moment.