- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
Masahiro BWH Nóż do wykrawania 160mm
14071
- Typ: Nóż do wykrawania
- Długość ostrza: 160mm
- Rękojeść: drewno pakka
- HRC: 58-59
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż do wykrawania z serii Masahiro BWH jest niezwykle przydatny w codziennej pracy w kuchni. Dzięki długości ostrza 160 mm, które jest wąskie oraz odpowiednio elastyczne, łatwo oddzielimy mięso od kości. Kształt oraz jakość wykonania noża zapewniają jego precyzyjne prowadzenie.
Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.
Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.
Rodzaje noży | Nóż do wykrawania |
Materiał ostrza | Stal nierdzewna |
Nóż do wykrawania z serii Masahiro BWH jest niezwykle przydatny w codziennej pracy w kuchni. Dzięki długości ostrza 160 mm, które jest wąskie oraz odpowiednio elastyczne, łatwo oddzielimy mięso od kości. Kształt oraz jakość wykonania noża zapewniają jego precyzyjne prowadzenie.
Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.
Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.
No customer comments for the moment.
23 inne produkty w tej kategorii:
Masahiro BWH Nóż do pieczywa 240mm
219,00 złMasahiro BWH Nóż uniwersalny 90 mm
219,00 złMasahiro BWH Nóż uniwersalny 120 mm
249,00 złMasahiro BWH Nóż uniwersalny 150mm
289,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
349,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
399,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm...
499,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm
369,00 złMasahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
339,00 złMasahiro BWH Nóż Santoku 175mm
339,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
489,00 złMasahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180 mm
339,00 złMasahiro BWH Sujihiki 240mm
489,00 złMasahiro BWH Nóż do obierania 60mm
159,00 złMasahiro BWH Komplet 2 Noży Kuchennych
599,00 złMasahiro BWH Zestaw: Nóż Szefa Kuchni...
679,00 złMasahiro BWH Komplet 3 Noży kuchennych
879,00 zł