• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż do wykrawania 160mm

14071

319,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!
Kurier DPD Przedpłata Kurier DPD Przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD Pobranie Kurier DPD Pobranie 15,00 zł

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż do wykrawania
  • Długość ostrza: 160mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż do wykrawania z serii Masahiro BWH jest niezwykle przydatny w codziennej pracy w kuchni. Dzięki długości ostrza 160 mm, które jest wąskie oraz odpowiednio elastyczne, łatwo oddzielimy mięso od kości. Kształt oraz jakość wykonania noża zapewniają jego precyzyjne prowadzenie.

Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.
Rodzaje nożyNóż do wykrawania
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż do wykrawania z serii Masahiro BWH jest niezwykle przydatny w codziennej pracy w kuchni. Dzięki długości ostrza 160 mm, które jest wąskie oraz odpowiednio elastyczne, łatwo oddzielimy mięso od kości. Kształt oraz jakość wykonania noża zapewniają jego precyzyjne prowadzenie.

Cała seria noży kuchennych BWH jest wynikiem pracy specjalistów firmy Masahiro, którzy projektując ją, opierali się na serii noży MV-H o profesjonalnym przeznaczeniu. Różnicą pomiędzy produktami z obu serii jest skuwka łącząca ostrze z rękojeścią – noże z serii BWH jej nie posiadają. Każde ostrze zostało wykonane z cenionej stali o nazwie MBS-26. Jest to stal molibdenowo-wanadowa, która w trakcie hartowania w 3-stopniowym procesie nadaje twardość ostrzom na poziomie 58-59 HRC. Dzięki temu noże z serii BWH zapewniają perfekcyjne połączenie elastyczności z twardością klingi. Wszystkie noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a taki proces wytwarzania trwa już od ponad 30 lat. Seria BWH cechuje się ponadto lekką i wygodną rękojeścią, która powstaje z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka. Posiada ono właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporne na działanie wody, co stanowi nieocenioną zaletę podczas codziennej pracy w kuchni. Bardzo ostre i praktyczne noże kuchenne mogą stanowić wartościowy upominek dla każdego miłośnika gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż do wykrawania 160mm

Masahiro BWH Nóż do wykrawania 160mm

  • Typ: Nóż do wykrawania
  • Długość ostrza: 160mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.