• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż do pieczywa 240mm

11077

219,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata 12,00 zł
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż do pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Wysokiej jakości nóż do pieczywa BWH ma długość ostrza 240 mm. Jest bardzo praktyczny i umożliwia łatwe oraz sprawne pokrojenie każdego rodzaju pieczywa. Wąskie oraz długie ostrze z ząbkami precyzyjnie poradzi sobie w każdej sytuacji – nawet krojąc chrupiącą skórkę, zachowasz kształt chleba i innych wypieków.

Noże kuchenne z serii BWH są zaprojektowane na bazie serii MV-H, czyli profesjonalnej serii noży kuchennych cieszących się dużą popularnością wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Rzeczą, która różni noże z obu serii jest brak skuwki między rękojeścią i ostrzem w przypadku noży Masahiro BWH. Wysokiej jakości ostrza wykuto z renomowanej stali MBS-26, czyli stali molibdenowo-wanadowej. Trzystopniowy proces hartowania daje w efekcie ostrze o twardości na poziomie 58-59 HRC, które jednocześnie uzyskuje elastyczną klingę. Wszystkie noże kuchenne Masahiro są wykuwane przed doskonałych japońskich rzemieślników zajmujących się tym już przeszło 30 lat. Rękojeść tych wyjątkowych produktów wykonuje się z kolei z drewna pakka, które dzięki specjalnej obróbce chemicznej ma właściwości bakteriobójcze i jest przy tym odporne na wodę. Niesamowicie ostre noże są nie tylko funkcjonalne, ale też estetycznie wykonane. Sprawdzą się jako wartościowy upominek dla wszystkich amatorów gotowania.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Wysokiej jakości nóż do pieczywa BWH ma długość ostrza 240 mm. Jest bardzo praktyczny i umożliwia łatwe oraz sprawne pokrojenie każdego rodzaju pieczywa. Wąskie oraz długie ostrze z ząbkami precyzyjnie poradzi sobie w każdej sytuacji – nawet krojąc chrupiącą skórkę, zachowasz kształt chleba i innych wypieków.

Noże kuchenne z serii BWH są zaprojektowane na bazie serii MV-H, czyli profesjonalnej serii noży kuchennych cieszących się dużą popularnością wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Rzeczą, która różni noże z obu serii jest brak skuwki między rękojeścią i ostrzem w przypadku noży Masahiro BWH. Wysokiej jakości ostrza wykuto z renomowanej stali MBS-26, czyli stali molibdenowo-wanadowej. Trzystopniowy proces hartowania daje w efekcie ostrze o twardości na poziomie 58-59 HRC, które jednocześnie uzyskuje elastyczną klingę. Wszystkie noże kuchenne Masahiro są wykuwane przed doskonałych japońskich rzemieślników zajmujących się tym już przeszło 30 lat. Rękojeść tych wyjątkowych produktów wykonuje się z kolei z drewna pakka, które dzięki specjalnej obróbce chemicznej ma właściwości bakteriobójcze i jest przy tym odporne na wodę. Niesamowicie ostre noże są nie tylko funkcjonalne, ale też estetycznie wykonane. Sprawdzą się jako wartościowy upominek dla wszystkich amatorów gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż do pieczywa 240mm

Masahiro BWH Nóż do pieczywa 240mm

  • Typ: Nóż do pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.