• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż uniwersalny 150mm

14004

289,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!
Kurier DPD Przedpłata Kurier DPD Przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD Pobranie Kurier DPD Pobranie 15,00 zł

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż kuchenny Masahiro BWH jest nożem uniwersalnym o długości 150 mm. Jako mniejszy nóż z powodzeniem jest wykorzystywany do większej części prac kuchennych, a jego zalety doceniają pasjonaci sztuki gotowania. Przydaje się przy codziennym szatkowaniu i krojeniu warzyw, a także krojeniu drobnych kawałków mięsa.

Specjaliści z firmy Masahiro zaprojektowali serię noży BWH, opierając się na innej, profesjonalnej serii MV-H – noże są podobne do siebie względem jakości, natomiast różnią się brakiem skuwki między ostrzem i rękojeścią w przypadku noży Masahiro BWH. Każdy z nich posiada ostrze wykute ze stali molibdenowo-wanadowej o nazwie MBS-26, która w trzystopniowym procesie hartowania nadaje twardość na poziomie 58-59 HRC. W ten sposób otrzymujemy doskonale zachowane proporcje pomiędzy twardością i elastycznością klingi. Wartym uwagi jest fakt, że noże kuchenne Masahiro już od ponad 30 lat są wytwarzane przed wysokiej klasy rzemieślników japońskich. Seria BWH cechuje się nie tylko wyjątkową ostrością klingi, ale także wygodną i lekką rękojeścią. Rękojeść jest ona zrobiona z drewna pakka, które podczas chemicznej obróbki zyskuje dużą odporność na działanie wody i ponadto właściwości bakteriobójcze. Te niezwykle funkcjonalne noże będą świetnym prezentem dla ceniących jakość i precyzję pasjonatów gotowania.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż kuchenny Masahiro BWH jest nożem uniwersalnym o długości 150 mm. Jako mniejszy nóż z powodzeniem jest wykorzystywany do większej części prac kuchennych, a jego zalety doceniają pasjonaci sztuki gotowania. Przydaje się przy codziennym szatkowaniu i krojeniu warzyw, a także krojeniu drobnych kawałków mięsa.

Specjaliści z firmy Masahiro zaprojektowali serię noży BWH, opierając się na innej, profesjonalnej serii MV-H – noże są podobne do siebie względem jakości, natomiast różnią się brakiem skuwki między ostrzem i rękojeścią w przypadku noży Masahiro BWH. Każdy z nich posiada ostrze wykute ze stali molibdenowo-wanadowej o nazwie MBS-26, która w trzystopniowym procesie hartowania nadaje twardość na poziomie 58-59 HRC. W ten sposób otrzymujemy doskonale zachowane proporcje pomiędzy twardością i elastycznością klingi. Wartym uwagi jest fakt, że noże kuchenne Masahiro już od ponad 30 lat są wytwarzane przed wysokiej klasy rzemieślników japońskich. Seria BWH cechuje się nie tylko wyjątkową ostrością klingi, ale także wygodną i lekką rękojeścią. Rękojeść jest ona zrobiona z drewna pakka, które podczas chemicznej obróbki zyskuje dużą odporność na działanie wody i ponadto właściwości bakteriobójcze. Te niezwykle funkcjonalne noże będą świetnym prezentem dla ceniących jakość i precyzję pasjonatów gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż uniwersalny 150mm

Masahiro BWH Nóż uniwersalny 150mm

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.