• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Ząbkowane ostrze

14040

349,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż o specjalnym ząbkowanym ostrzu – Masahiro BWH Gyuto – jest długości 180 mm i cechuje się wielofunkcyjnością. Podczas projektowania nadano mu kształt odpowiadający europejskiemu nożu szefa kuchni. Masahiro BWH Gyuto jest bardzo ostry i pozostaje taki przez wyjątkowo długi czas. Sprawdza się przy wszelkich pracach kuchennych z dojrzałymi owocami czy warzywami.

Noże Masahiro z serii BWH są zaprojektowane w odniesieniu do profesjonalnej serii noży kuchennych MV-H. W odróżnieniu do nich nie posiadają skuwki pomiędzy rękojeścią a ostrzem. Każdy z noży Masahiro BWH ma ostrze, które wykuwa się z renomowanej stali MBS-26, czyli stali molibdenowo-wanadowej. W wyniku specjalnego 3-stopniowego procesu hartowania uzyskuje ona twardość 58-59 HRC – w ten sposób każdy z noży cechuje się idealnym połączeniem twardości i elastyczności ostrza. Wartym uwagi faktem jest to, że noże firmy Masahiro są wykuwane przez rzemieślników japońskich wysokiej klasy, a tak wyjątkowy proces produkcji trwa już ponad 30 lat. Dodatkową zaletą noży z serii BWH jest rękojeść, którą użytkownicy cenią za poręczność oraz lekkość. Wytwarzana z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka ma doskonałe właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporna na wilgoć. Nóż spod marki Masahiro z serii BWH z racji swojej imponującej ostrości, trwałości oraz funkcjonalności będzie doskonałym prezentem dla amatora gotowania.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż o specjalnym ząbkowanym ostrzu – Masahiro BWH Gyuto – jest długości 180 mm i cechuje się wielofunkcyjnością. Podczas projektowania nadano mu kształt odpowiadający europejskiemu nożu szefa kuchni. Masahiro BWH Gyuto jest bardzo ostry i pozostaje taki przez wyjątkowo długi czas. Sprawdza się przy wszelkich pracach kuchennych z dojrzałymi owocami czy warzywami.

Noże Masahiro z serii BWH są zaprojektowane w odniesieniu do profesjonalnej serii noży kuchennych MV-H. W odróżnieniu do nich nie posiadają skuwki pomiędzy rękojeścią a ostrzem. Każdy z noży Masahiro BWH ma ostrze, które wykuwa się z renomowanej stali MBS-26, czyli stali molibdenowo-wanadowej. W wyniku specjalnego 3-stopniowego procesu hartowania uzyskuje ona twardość 58-59 HRC – w ten sposób każdy z noży cechuje się idealnym połączeniem twardości i elastyczności ostrza. Wartym uwagi faktem jest to, że noże firmy Masahiro są wykuwane przez rzemieślników japońskich wysokiej klasy, a tak wyjątkowy proces produkcji trwa już ponad 30 lat. Dodatkową zaletą noży z serii BWH jest rękojeść, którą użytkownicy cenią za poręczność oraz lekkość. Wytwarzana z poddawanego obróbce chemicznej drewna pakka ma doskonałe właściwości bakteriobójcze i jest ponadto odporna na wilgoć. Nóż spod marki Masahiro z serii BWH z racji swojej imponującej ostrości, trwałości oraz funkcjonalności będzie doskonałym prezentem dla amatora gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Ząbkowane ostrze

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Ząbkowane ostrze

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.