• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

14080

469,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż kuchenny Masahiro BWH Gyuto ma długość 180 mm i jako nóż ze żłobionym ostrzem jest wielofunkcyjny oraz bardzo praktyczny. Specjalnie wykonane żłobienia zapobiegają przywieraniu wszelkiego rodzaju produktów podczas ich krojenia. Wartym odnotowania jest fakt, że kształt noża Masahiro BWH Gyuto opiera się na konstrukcji charakterystycznego europejskiego noża szefa kuchni.

Podczas projektowania serii noży BWH producent Masahiro sięgnął do profesjonalnej serii MV-H, której produkty w przeciwieństwie do noży BWH charakteryzują się posiadaniem skuwki między rękojeścią i ostrzem. Ostrza wszystkich noży z serii BWH wykonano ze stali molibdenowo-wanadowej, tj. renomowanej stali o nazwie MBS-26, która nadaje im doskonałe właściwości. Proces hartowania odbywa się kolejno w 3 etapach, co pozwala osiągnąć twardość ostrza w granicach 58-59 HRC. Optymalne połączenie twardości z elastycznością klingi to jedna z wielu zalet noży kuchennych z serii BWH. Już od ponad 30 lat japońscy rzemieślnicy z firmy Masahiro zajmują się wykuwaniem perfekcyjnych noży, które cieszą się ogromną popularnością wśród osób zajmujących się gotowaniem. Rękojeść noży Masahiro BWH wykonuje się z drewna pakka, dzięki czemu jest lekka i wygodna. Drewno poddawane jest obróbce chemicznej, zachowującej jego bakteriobójcze właściwości i sporą odporność na wilgoć. Te wyjątkowe noże są bardzo ostre oraz praktyczne, a co za tym idzie doskonale sprawdzą się jako prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż kuchenny Masahiro BWH Gyuto ma długość 180 mm i jako nóż ze żłobionym ostrzem jest wielofunkcyjny oraz bardzo praktyczny. Specjalnie wykonane żłobienia zapobiegają przywieraniu wszelkiego rodzaju produktów podczas ich krojenia. Wartym odnotowania jest fakt, że kształt noża Masahiro BWH Gyuto opiera się na konstrukcji charakterystycznego europejskiego noża szefa kuchni.

Podczas projektowania serii noży BWH producent Masahiro sięgnął do profesjonalnej serii MV-H, której produkty w przeciwieństwie do noży BWH charakteryzują się posiadaniem skuwki między rękojeścią i ostrzem. Ostrza wszystkich noży z serii BWH wykonano ze stali molibdenowo-wanadowej, tj. renomowanej stali o nazwie MBS-26, która nadaje im doskonałe właściwości. Proces hartowania odbywa się kolejno w 3 etapach, co pozwala osiągnąć twardość ostrza w granicach 58-59 HRC. Optymalne połączenie twardości z elastycznością klingi to jedna z wielu zalet noży kuchennych z serii BWH. Już od ponad 30 lat japońscy rzemieślnicy z firmy Masahiro zajmują się wykuwaniem perfekcyjnych noży, które cieszą się ogromną popularnością wśród osób zajmujących się gotowaniem. Rękojeść noży Masahiro BWH wykonuje się z drewna pakka, dzięki czemu jest lekka i wygodna. Drewno poddawane jest obróbce chemicznej, zachowującej jego bakteriobójcze właściwości i sporą odporność na wilgoć. Te wyjątkowe noże są bardzo ostre oraz praktyczne, a co za tym idzie doskonale sprawdzą się jako prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.