• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm

14011

369,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż o długości 210 mm to nóż wielofunkcyjny, którego kształt podczas projektowania oparto na kształcie typowego europejskiego noża szefa kuchni. Masahiro BWH Gyuto jest uniwersalny i sprawdza się nie tylko do krojenia mięsa, ale także do filetowania oraz szatkowania.

Noże kuchenne, które wchodzą w skład serii BWH, zaprojektowano odnosząc się do profesjonalnej serii MV-H, jednak w przeciwieństwie do nich nie posiadają skuwki między rękojeścią i ostrzem. Ceniona stal, z jakiej wykuwane są ostrza noży, to stal molibdenowo-wanadowa o nazwie MBS-26. Szczególny proces hartowania składający się z 3 etapów sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 58-59 HRC i pozostają przy tym odpowiednio elastyczne. Fakt, że noże Masahiro są wykuwane przez japońskich rzemieślników już od 30 lat, podnosi renomę tych najwyższej jakości produktów. Każdy z noży z serii BWH posiada piękną rękojeść tworzoną z drewna pakka. Po poddaniu obróbce chemicznej ma ono właściwości bakteriobójcze i jest także odporne na wilgoć. Rękojeść jest do tego niezwykle wygodna oraz lekka, co ważne szczególnie przy wielogodzinnej pracy. Wszystkie noże Masahiro BWH są niesamowicie ostre i bardzo funkcjonalne, przez co można je polecić wszystkim pasjonatom gotowania. Sprawdzą się także jako wyjątkowy prezent.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż o długości 210 mm to nóż wielofunkcyjny, którego kształt podczas projektowania oparto na kształcie typowego europejskiego noża szefa kuchni. Masahiro BWH Gyuto jest uniwersalny i sprawdza się nie tylko do krojenia mięsa, ale także do filetowania oraz szatkowania.

Noże kuchenne, które wchodzą w skład serii BWH, zaprojektowano odnosząc się do profesjonalnej serii MV-H, jednak w przeciwieństwie do nich nie posiadają skuwki między rękojeścią i ostrzem. Ceniona stal, z jakiej wykuwane są ostrza noży, to stal molibdenowo-wanadowa o nazwie MBS-26. Szczególny proces hartowania składający się z 3 etapów sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 58-59 HRC i pozostają przy tym odpowiednio elastyczne. Fakt, że noże Masahiro są wykuwane przez japońskich rzemieślników już od 30 lat, podnosi renomę tych najwyższej jakości produktów. Każdy z noży z serii BWH posiada piękną rękojeść tworzoną z drewna pakka. Po poddaniu obróbce chemicznej ma ono właściwości bakteriobójcze i jest także odporne na wilgoć. Rękojeść jest do tego niezwykle wygodna oraz lekka, co ważne szczególnie przy wielogodzinnej pracy. Wszystkie noże Masahiro BWH są niesamowicie ostre i bardzo funkcjonalne, przez co można je polecić wszystkim pasjonatom gotowania. Sprawdzą się także jako wyjątkowy prezent.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.