• +48 794 113 882

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180 mm

14010

339,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż kuchenny Masahiro BWH Gyuto – o długości 180 mm – jest nożem o kształcie bazującym na standardowym europejskim nożu szefa kuchni. To nóż wielofunkcyjny i uniwersalny, doskonale sprawdza się do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.

Serię noży BWH zaprojektowano, odnosząc się do serii noży profesjonalnych MV-H, która różni się od pierwszej skuwką pomiędzy ostrzem i rękojeścią (nie posiadają jej noże Masahiro BWH). Do wykucia ostrzy tych noży używa się polecanej stali molibdenowo-wanadowej – MBS-26. Proces jej hartowania jest 3-stopniowy, a w jego efekcie powstaje ostrze o twardości 58-59 HRC. Noże Masahiro BWH oferują więc idealne proporcje między twardością a elastycznością, odpowiadając na potrzeby wszystkich pasjonatów gotowania. Warto przytoczyć, że noże wykuwane są przez japońskich rzemieślników reprezentujących firmę Masahiro już od 30 lat. Posiadają lekką i wygodną rękojeść z drewna pakka, które w wyniku obróbki chemicznej uzyskuje właściwości bakteriobójcze i odporność na wodę. Ekstremalna ostrość noży oraz ich duża praktyczność tworzą z nich doskonały prezent dla wszystkich osób, które pasjonują się gotowaniem.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż kuchenny Masahiro BWH Gyuto – o długości 180 mm – jest nożem o kształcie bazującym na standardowym europejskim nożu szefa kuchni. To nóż wielofunkcyjny i uniwersalny, doskonale sprawdza się do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.

Serię noży BWH zaprojektowano, odnosząc się do serii noży profesjonalnych MV-H, która różni się od pierwszej skuwką pomiędzy ostrzem i rękojeścią (nie posiadają jej noże Masahiro BWH). Do wykucia ostrzy tych noży używa się polecanej stali molibdenowo-wanadowej – MBS-26. Proces jej hartowania jest 3-stopniowy, a w jego efekcie powstaje ostrze o twardości 58-59 HRC. Noże Masahiro BWH oferują więc idealne proporcje między twardością a elastycznością, odpowiadając na potrzeby wszystkich pasjonatów gotowania. Warto przytoczyć, że noże wykuwane są przez japońskich rzemieślników reprezentujących firmę Masahiro już od 30 lat. Posiadają lekką i wygodną rękojeść z drewna pakka, które w wyniku obróbki chemicznej uzyskuje właściwości bakteriobójcze i odporność na wodę. Ekstremalna ostrość noży oraz ich duża praktyczność tworzą z nich doskonały prezent dla wszystkich osób, które pasjonują się gotowaniem.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180 mm

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.