• +48 794 113 882

Masahiro MS-8 Nóż Usuba 180mm

10032

379,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Usuba
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Usuba z serii Masahiro MS-8 ma ostrze długości 180 mm i z wyglądu kojarzy się z chińskim tasakiem. W przeciwieństwie do tasaka posiada jednak jednostronnie ostrzone, cieńsze ostrze. Nóż Usuba stanowi doskonały wybór dla każdego, komu zależy na sprawnym i wygodnym siekaniu oraz krojeniu warzyw. Idealnie sprawdza się w czasie przygotowywania sushi, a także pozostałych dań z kuchni azjatyckiej.

Tradycyjny japoński styl, w którym zaprojektowano noże z serii MS-8, spełnia oczekiwania wszystkich miłośników sushi i japońskiej kuchni oraz osób, które doceniają japońskie rzemiosło. Noże znajdujące się w serii Masahiro MS-8 tradycyjnie są jednostronnie ostrzone. Wykuwa się je z docenianej stali MBS-26, a w procesie produkcji uzyskują one twardość rzędu 58-59 w skali Rockwella. Firma Masahiro posiada piękną tradycję wytwarzania tych noży, którą już od kilkudziesięciu lat zajmują się utalentowani kowale. Perfekcyjny poziom i ekstremalna ostrość noży kuchennych wyznaczają nowe pojęcie jakości w tej branży. Noże Masahiro MS-8 mają piękną rękojeść z magnoliowego drzewa, która jest wykończona estetyczną i wykonaną z wytrzymałego tworzywa skuwką. By móc zawsze korzystać z ekstremalnej ostrości noży Masahiro MS-8, zaleca się, aby proces ostrzenia przeprowadzać na kamieniach wodnych.
Rodzaje nożyNóż Usuba
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Usuba z serii Masahiro MS-8 ma ostrze długości 180 mm i z wyglądu kojarzy się z chińskim tasakiem. W przeciwieństwie do tasaka posiada jednak jednostronnie ostrzone, cieńsze ostrze. Nóż Usuba stanowi doskonały wybór dla każdego, komu zależy na sprawnym i wygodnym siekaniu oraz krojeniu warzyw. Idealnie sprawdza się w czasie przygotowywania sushi, a także pozostałych dań z kuchni azjatyckiej.

Tradycyjny japoński styl, w którym zaprojektowano noże z serii MS-8, spełnia oczekiwania wszystkich miłośników sushi i japońskiej kuchni oraz osób, które doceniają japońskie rzemiosło. Noże znajdujące się w serii Masahiro MS-8 tradycyjnie są jednostronnie ostrzone. Wykuwa się je z docenianej stali MBS-26, a w procesie produkcji uzyskują one twardość rzędu 58-59 w skali Rockwella. Firma Masahiro posiada piękną tradycję wytwarzania tych noży, którą już od kilkudziesięciu lat zajmują się utalentowani kowale. Perfekcyjny poziom i ekstremalna ostrość noży kuchennych wyznaczają nowe pojęcie jakości w tej branży. Noże Masahiro MS-8 mają piękną rękojeść z magnoliowego drzewa, która jest wykończona estetyczną i wykonaną z wytrzymałego tworzywa skuwką. By móc zawsze korzystać z ekstremalnej ostrości noży Masahiro MS-8, zaleca się, aby proces ostrzenia przeprowadzać na kamieniach wodnych.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MS-8 Nóż Usuba 180mm

Masahiro MS-8 Nóż Usuba 180mm

  • Typ: Usuba
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

11 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.