• +48 794 113 882

Masahiro MS-8 Nóż Deba 165mm

10006

419,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Nóż Deba pochodzący z serii Masahiro MS-8 ma ostrze, którego długość wynosi 165 mm. Jako mały, ale wyjątkowo mocny nóż japoński w tradycyjnym stylu idealnie nadaje się do wykonywania cięższych zadań w kuchni. Deba służy m.in. do patroszenia mniejszych ryb czy też do odcinania łbów i ogonów. Jest to ciężki i jednocześnie bardzo wytrzymały nóż, dzięki któremu poradzimy sobie z najtrudniejszymi obowiązkami podczas pracy w kuchni.

Seria noży kuchennych MS-8, którą zaprojektował uznany producent Masahiro, przeznaczona jest do użytku przez prawdziwych miłośników sushi oraz japońskiej kuchni. Noże te spełnią również oczekiwania osób, które cenią piękno i charakter tradycyjnego rzemiosła japońskiego. Cała seria Masahiro MS-8 zawiera noże, które tradycyjnie ostrzy się jednostronnie i wykonuje z cenionej stali MBS-26. Twardość ostrzy o wyjątkowej estetyce wynosi ok. 58-59 w skali Rockwella. Wykuwaniem noży Masahiro zajmują się wykwalifikowani kowale, a tradycja ta trwa już kilkadziesiąt lat. Dzięki tak dużemu doświadczeniu producent Masahiro może zaprezentować noże kuchenne, które są perfekcyjne i ekstremalnie ostre. Noże z serii MS-8 posiadają tworzoną z magnoliowego drzewa rękojeść, która wykończona jest piękną skuwką z mocnego tworzywa. Aby zachować wyjątkową ostrość tych noży, najlepiej jest je ostrzyć przy użyciu kamieni wodnych.
Rodzaje nożyNóż Deba
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Deba pochodzący z serii Masahiro MS-8 ma ostrze, którego długość wynosi 165 mm. Jako mały, ale wyjątkowo mocny nóż japoński w tradycyjnym stylu idealnie nadaje się do wykonywania cięższych zadań w kuchni. Deba służy m.in. do patroszenia mniejszych ryb czy też do odcinania łbów i ogonów. Jest to ciężki i jednocześnie bardzo wytrzymały nóż, dzięki któremu poradzimy sobie z najtrudniejszymi obowiązkami podczas pracy w kuchni.

Seria noży kuchennych MS-8, którą zaprojektował uznany producent Masahiro, przeznaczona jest do użytku przez prawdziwych miłośników sushi oraz japońskiej kuchni. Noże te spełnią również oczekiwania osób, które cenią piękno i charakter tradycyjnego rzemiosła japońskiego. Cała seria Masahiro MS-8 zawiera noże, które tradycyjnie ostrzy się jednostronnie i wykonuje z cenionej stali MBS-26. Twardość ostrzy o wyjątkowej estetyce wynosi ok. 58-59 w skali Rockwella. Wykuwaniem noży Masahiro zajmują się wykwalifikowani kowale, a tradycja ta trwa już kilkadziesiąt lat. Dzięki tak dużemu doświadczeniu producent Masahiro może zaprezentować noże kuchenne, które są perfekcyjne i ekstremalnie ostre. Noże z serii MS-8 posiadają tworzoną z magnoliowego drzewa rękojeść, która wykończona jest piękną skuwką z mocnego tworzywa. Aby zachować wyjątkową ostrość tych noży, najlepiej jest je ostrzyć przy użyciu kamieni wodnych.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MS-8 Nóż Deba 165mm

Masahiro MS-8 Nóż Deba 165mm

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

9 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.