• +48 794 113 882

Masahiro MSC Nóż Szefa Kuchni 180 mm

11062

239,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni pochodzący z serii MSC posiada wysokiej jakości ostrze o długości 180 mm. Jest podstawowym nożem kuchennym, który umożliwia wykonanie niemal wszystkich prac w kuchni. Z powodzeniem można go wykorzystać do codziennego krojenia i filetowania oraz szatkowania.

Seria noży kuchennych MSC jest podstawową serią, jaką producent Masahiro kieruje do osób kochających sztukę gotowania i zajmujących się kulinarnymi przygotowaniami na co dzień we własnej kuchni. Te najczęściej stosowane noże różnego rodzaju są podstawowymi i jednocześnie uniwersalnymi narzędziami w kuchennej pracy. Charakteryzują się one wyjątkowym ostrzem, które wykuwa się ze stali wysokowęglowej (o nazwie MBS-26) i hartuje do poziomu twardości 58-59 HRC. Złożony proces hartowania stali został opracowany przez rodzinę Hattori (która jest właścicielem firmy) i stosuje się go do tej pory. To dzięki niemu noże kuchenne Masahiro MSC cechują się idealnym wyważeniem twardości i elastyczności ostrzy. Noże są bardzo łatwe w utrzymaniu, są nierdzewne, a ich dodatkową zaletą jest wyjątkowy wygląd. W dużej mierze wpływa na niego piękna rękojeść, która powstaje z drewna pakka. Jest ona ergonomicznie wyprofilowana, dając sporą wygodę w pracy z każdym nożem na co dzień.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż szefa kuchni pochodzący z serii MSC posiada wysokiej jakości ostrze o długości 180 mm. Jest podstawowym nożem kuchennym, który umożliwia wykonanie niemal wszystkich prac w kuchni. Z powodzeniem można go wykorzystać do codziennego krojenia i filetowania oraz szatkowania.

Seria noży kuchennych MSC jest podstawową serią, jaką producent Masahiro kieruje do osób kochających sztukę gotowania i zajmujących się kulinarnymi przygotowaniami na co dzień we własnej kuchni. Te najczęściej stosowane noże różnego rodzaju są podstawowymi i jednocześnie uniwersalnymi narzędziami w kuchennej pracy. Charakteryzują się one wyjątkowym ostrzem, które wykuwa się ze stali wysokowęglowej (o nazwie MBS-26) i hartuje do poziomu twardości 58-59 HRC. Złożony proces hartowania stali został opracowany przez rodzinę Hattori (która jest właścicielem firmy) i stosuje się go do tej pory. To dzięki niemu noże kuchenne Masahiro MSC cechują się idealnym wyważeniem twardości i elastyczności ostrzy. Noże są bardzo łatwe w utrzymaniu, są nierdzewne, a ich dodatkową zaletą jest wyjątkowy wygląd. W dużej mierze wpływa na niego piękna rękojeść, która powstaje z drewna pakka. Jest ona ergonomicznie wyprofilowana, dając sporą wygodę w pracy z każdym nożem na co dzień.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MSC Nóż Szefa Kuchni 180 mm

Masahiro MSC Nóż Szefa Kuchni 180 mm

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.