- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm
14971
- Typ: Nóż do wykrawania
- Długość ostrza: 160mm
- Rękojeść: poyacetal
- HRC: 58-59
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Wysokiej jakości nóż do wykrawania Masahiro MV-H ma długość 160 mm. Jest to bardzo przydatny element wyposażenia kuchni każdego profesjonalisty, jak i miłośnika gotowania. Umożliwia łatwe i szybkie oddzielenie mięsa od kości, a wąskie i zarazem elastyczne ostrze zapewnia wysoką precyzję w prowadzeniu noża.
Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.
Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.
Rodzaje noży | Nóż do wykrawania |
Materiał ostrza | Stal nierdzewna |
Wysokiej jakości nóż do wykrawania Masahiro MV-H ma długość 160 mm. Jest to bardzo przydatny element wyposażenia kuchni każdego profesjonalisty, jak i miłośnika gotowania. Umożliwia łatwe i szybkie oddzielenie mięsa od kości, a wąskie i zarazem elastyczne ostrze zapewnia wysoką precyzję w prowadzeniu noża.
Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.
Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.
No customer comments for the moment.
22 inne produkty w tej kategorii:
Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm...
439,00 złMasahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm
529,00 złMasahiro MV-H Elastyczny nóż do...
619,00 złMasahiro MV-H Nóż do pieczywa 240mm
549,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 90mm
299,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 120mm
319,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 150mm
349,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm
519,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm
519,00 złMasahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Sujihiki 270mm
829,00 złMasahiro MV-H Zestaw 2 noży: Gyuto 210 mm...
1 099,00 złMasahiro MV-H Proesjonalny Zestaw 3 Noży...
1 229,00 złMasahiro MV-H Zestaw 3 Noży Kuchennych na...
1 399,00 zł