• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm

14971

399,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do wykrawania
  • Długość ostrza: 160mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Wysokiej jakości nóż do wykrawania Masahiro MV-H ma długość 160 mm. Jest to bardzo przydatny element wyposażenia kuchni każdego profesjonalisty, jak i miłośnika gotowania. Umożliwia łatwe i szybkie oddzielenie mięsa od kości, a wąskie i zarazem elastyczne ostrze zapewnia wysoką precyzję w prowadzeniu noża.

Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.
Rodzaje nożyNóż do wykrawania
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Wysokiej jakości nóż do wykrawania Masahiro MV-H ma długość 160 mm. Jest to bardzo przydatny element wyposażenia kuchni każdego profesjonalisty, jak i miłośnika gotowania. Umożliwia łatwe i szybkie oddzielenie mięsa od kości, a wąskie i zarazem elastyczne ostrze zapewnia wysoką precyzję w prowadzeniu noża.

Wszystkie noże, jakie obejmuje seria MV-H marki Masahiro, zaprojektowano z myślą o szefach kuchni – zarówno europejskich, jak i amerykańskich – którzy do pracy używają noży w zachodnim stylu. Produkcja ostrzy w serii MV-H odbywa się z użyciem wyjątkowej stali MBS-26, która jest pochodną cieszącej się uznaniem stali VG-10. Cały proces hartowania ostrzy składa się aż z 3 etapów wydobywających ze stali najlepsze cechy, a dzięki tej technice twardość ostrzy dochodzi do poziomu 58-59 HRC. W idealny sposób łączy to twardość z umożliwiającą precyzyjną pracę elastycznością. Rękojeść noży Masahiro MV-H zrobiono z materiału o nazwie poyacetal posiadające właściwości bakteriobójcze. Jest on jednocześnie odporny na wilgoć, co stanowi dodatkową zaletę tych wyjątkowych noży kuchennych. Ich jakość, ostrość oraz estetyka wykonania są wysoko cenione zarówno przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. Nóż Masahiro MV-H może być stylowym prezentem, ponieważ każdy zapakowany jest w ozdobne pudełko.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm

Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm

  • Typ: Nóż do wykrawania
  • Długość ostrza: 160mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.