• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Elastyczny nóż do plastrowania 200mm

14962

619,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do plastrowania
  • Długość ostrza: 200mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
To specjalny nóż do plastrowania marki Masahiro z serii MV-H, który cechuje się wyjątkową elastycznością. Długość jego ostrza wynosi 200 mm, co umożliwia bardzo precyzyjne krojenie, a także plastrowanie mięsa i wszystkich wędlin.

Cenione noże z serii Masahiro MV-H zaprojektowano, mając na uwadze szczególne potrzeby profesjonalnych kucharzy z Ameryki i Europy, którzy w pracy sięgają najczęściej po sprawdzone noże w zachodnim stylu. W serii MV-H wszystkie ostrza zostały wykute ze specjalnego rodzaju stali – MBS-26 (pochodnej VG-10). Proces hartowania jest 3-stopniowy, co umożliwia wykorzystanie najlepszych cech stali oraz osiągnięcie poziomu twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC. Dzięki tej metodzie producent Masahiro w idealny sposób łączy twardość z elastycznością ostrzy, usprawniając codzienne wykonywanie prac kuchennych. Na podobnej zasadzie wszystkie zadania związane z przygotowywaniem posiłków znacznie ułatwia wygodna rękojeść, którą stworzono z poyacetal – materiału odpornego na wilgoć, o właściwościach bakteriobójczych. Z pewnością noże kuchenne Masahiro MV-H można polecić zarówno profesjonalistom, jak i amatorom gotowania, dla których liczy się przede wszystkim ostrość noży i jakość ich wykonania. Każdy z nich opakowano w estetyczne pudełko, więc mogą stanowić bardzo stylowy prezent na każdą okazję.
Rodzaje nożyNóż do plastrowania
Materiał ostrzaStal nierdzewna
To specjalny nóż do plastrowania marki Masahiro z serii MV-H, który cechuje się wyjątkową elastycznością. Długość jego ostrza wynosi 200 mm, co umożliwia bardzo precyzyjne krojenie, a także plastrowanie mięsa i wszystkich wędlin.

Cenione noże z serii Masahiro MV-H zaprojektowano, mając na uwadze szczególne potrzeby profesjonalnych kucharzy z Ameryki i Europy, którzy w pracy sięgają najczęściej po sprawdzone noże w zachodnim stylu. W serii MV-H wszystkie ostrza zostały wykute ze specjalnego rodzaju stali – MBS-26 (pochodnej VG-10). Proces hartowania jest 3-stopniowy, co umożliwia wykorzystanie najlepszych cech stali oraz osiągnięcie poziomu twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC. Dzięki tej metodzie producent Masahiro w idealny sposób łączy twardość z elastycznością ostrzy, usprawniając codzienne wykonywanie prac kuchennych. Na podobnej zasadzie wszystkie zadania związane z przygotowywaniem posiłków znacznie ułatwia wygodna rękojeść, którą stworzono z poyacetal – materiału odpornego na wilgoć, o właściwościach bakteriobójczych. Z pewnością noże kuchenne Masahiro MV-H można polecić zarówno profesjonalistom, jak i amatorom gotowania, dla których liczy się przede wszystkim ostrość noży i jakość ich wykonania. Każdy z nich opakowano w estetyczne pudełko, więc mogą stanowić bardzo stylowy prezent na każdą okazję.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Elastyczny nóż do plastrowania 200mm

Masahiro MV-H Elastyczny nóż do plastrowania 200mm

  • Typ: Nóż do plastrowania
  • Długość ostrza: 200mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.