- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
Masahiro MV-H Nóż do pieczywa 240mm
14951
- Typ: Nóż do pieczywa
- Długość ostrza: 240mm
- Rękojeść: poyacetal
- HRC: 58-59
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż do pieczywa Masahiro, pochodzący z wyjątkowej serii MV-H, ma długość 240 mm i umożliwia łatwe oraz szybkie krojenie każdego rodzaju pieczywa. Ten praktyczny nóż kuchenny o ząbkowanym oraz wąskim i długim ostrzu zachowuje kształt krojonego pieczywa, nawet przy zetknięciu z twardszą, chrupiącą skórką.
Seria MV-H firmy Masahiro zawiera najwyższej jakości noże kuchenne, które zaprojektowano z myślą o potrzebach amerykańskich, jak i europejskich szefów kuchni (nawykłych do korzystania z noży kuchennych w zachodnim stylu). Każde z ostrzy zostało wytworzone z pochodnej stali VG-10, czyli ze stali MBS-26 o doskonałych właściwościach, które wydobywa się w specjalnym procesie hartowania. Ta unikalna 3-stopniowa metoda nadaje ostrzom twardość na poziomie 58-59 HRC, dając optymalne połączenie ich twardości z elastycznością. Rękojeść noży z serii MV-H jest bardzo wygodna. Stworzono ją z materiału poyacetal, o dużej odporności na wilgoć i jednocześnie właściwościach bakteriobójczych. Noże Masahiro polecane są zarówno ceniącym jakość i wyjątkową ostrość noży kuchennych profesjonalistom, jak i miłośnikom domowego gotowania. Ozdobne pudełka wraz z umieszczonymi w nich nożami mogą z powodzeniem sprawdzić się jako cenny prezent.
Seria MV-H firmy Masahiro zawiera najwyższej jakości noże kuchenne, które zaprojektowano z myślą o potrzebach amerykańskich, jak i europejskich szefów kuchni (nawykłych do korzystania z noży kuchennych w zachodnim stylu). Każde z ostrzy zostało wytworzone z pochodnej stali VG-10, czyli ze stali MBS-26 o doskonałych właściwościach, które wydobywa się w specjalnym procesie hartowania. Ta unikalna 3-stopniowa metoda nadaje ostrzom twardość na poziomie 58-59 HRC, dając optymalne połączenie ich twardości z elastycznością. Rękojeść noży z serii MV-H jest bardzo wygodna. Stworzono ją z materiału poyacetal, o dużej odporności na wilgoć i jednocześnie właściwościach bakteriobójczych. Noże Masahiro polecane są zarówno ceniącym jakość i wyjątkową ostrość noży kuchennych profesjonalistom, jak i miłośnikom domowego gotowania. Ozdobne pudełka wraz z umieszczonymi w nich nożami mogą z powodzeniem sprawdzić się jako cenny prezent.
Rodzaje noży | Nóż do pieczywa |
Materiał ostrza | Stal nierdzewna |
Nóż do pieczywa Masahiro, pochodzący z wyjątkowej serii MV-H, ma długość 240 mm i umożliwia łatwe oraz szybkie krojenie każdego rodzaju pieczywa. Ten praktyczny nóż kuchenny o ząbkowanym oraz wąskim i długim ostrzu zachowuje kształt krojonego pieczywa, nawet przy zetknięciu z twardszą, chrupiącą skórką.
Seria MV-H firmy Masahiro zawiera najwyższej jakości noże kuchenne, które zaprojektowano z myślą o potrzebach amerykańskich, jak i europejskich szefów kuchni (nawykłych do korzystania z noży kuchennych w zachodnim stylu). Każde z ostrzy zostało wytworzone z pochodnej stali VG-10, czyli ze stali MBS-26 o doskonałych właściwościach, które wydobywa się w specjalnym procesie hartowania. Ta unikalna 3-stopniowa metoda nadaje ostrzom twardość na poziomie 58-59 HRC, dając optymalne połączenie ich twardości z elastycznością. Rękojeść noży z serii MV-H jest bardzo wygodna. Stworzono ją z materiału poyacetal, o dużej odporności na wilgoć i jednocześnie właściwościach bakteriobójczych. Noże Masahiro polecane są zarówno ceniącym jakość i wyjątkową ostrość noży kuchennych profesjonalistom, jak i miłośnikom domowego gotowania. Ozdobne pudełka wraz z umieszczonymi w nich nożami mogą z powodzeniem sprawdzić się jako cenny prezent.
Seria MV-H firmy Masahiro zawiera najwyższej jakości noże kuchenne, które zaprojektowano z myślą o potrzebach amerykańskich, jak i europejskich szefów kuchni (nawykłych do korzystania z noży kuchennych w zachodnim stylu). Każde z ostrzy zostało wytworzone z pochodnej stali VG-10, czyli ze stali MBS-26 o doskonałych właściwościach, które wydobywa się w specjalnym procesie hartowania. Ta unikalna 3-stopniowa metoda nadaje ostrzom twardość na poziomie 58-59 HRC, dając optymalne połączenie ich twardości z elastycznością. Rękojeść noży z serii MV-H jest bardzo wygodna. Stworzono ją z materiału poyacetal, o dużej odporności na wilgoć i jednocześnie właściwościach bakteriobójczych. Noże Masahiro polecane są zarówno ceniącym jakość i wyjątkową ostrość noży kuchennych profesjonalistom, jak i miłośnikom domowego gotowania. Ozdobne pudełka wraz z umieszczonymi w nich nożami mogą z powodzeniem sprawdzić się jako cenny prezent.
No customer comments for the moment.
22 inne produkty w tej kategorii:
Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm
399,00 złMasahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm...
439,00 złMasahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm
529,00 złMasahiro MV-H Elastyczny nóż do...
619,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 90mm
299,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 120mm
319,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 150mm
349,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm
519,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm
519,00 złMasahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Sujihiki 270mm
829,00 złMasahiro MV-H Zestaw 2 noży: Gyuto 210 mm...
1 099,00 złMasahiro MV-H Proesjonalny Zestaw 3 Noży...
1 229,00 złMasahiro MV-H Zestaw 3 Noży Kuchennych na...
1 399,00 zł