- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm
14910
- Typ: Gyuto
- Długość ostrza: 180 mm
- Rękojeść: poyacetal
- HRC: 58-59
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Masahiro MV-H Gyuto to kuchenny nóż wielofunkcyjny o długości ostrza 180 mm. Kształt zbliżony do standardowego europejskiego noża szefa kuchni nadaje mu uniwersalne cechy i możliwość wszechstronnego zastosowania. Przydaje się szczególnie do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.
Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.
Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.
Rodzaje noży | Nóż szefa kuchni |
Materiał ostrza | Stal nierdzewna |
Masahiro MV-H Gyuto to kuchenny nóż wielofunkcyjny o długości ostrza 180 mm. Kształt zbliżony do standardowego europejskiego noża szefa kuchni nadaje mu uniwersalne cechy i możliwość wszechstronnego zastosowania. Przydaje się szczególnie do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.
Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.
Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.
No customer comments for the moment.
22 inne produkty w tej kategorii:
Masahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm
399,00 złMasahiro MV-H Nóż do wykrawania 160mm...
439,00 złMasahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm
529,00 złMasahiro MV-H Elastyczny nóż do...
619,00 złMasahiro MV-H Nóż do pieczywa 240mm
549,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 90mm
299,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 120mm
319,00 złMasahiro MV-H Nóż uniwersalny 150mm
349,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm
579,00 złMasahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Nóż Santoku 175mm
519,00 złMasahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm
649,00 złMasahiro MV-H Sujihiki 270mm
829,00 złMasahiro MV-H Zestaw 2 noży: Gyuto 210 mm...
1 099,00 złMasahiro MV-H Proesjonalny Zestaw 3 Noży...
1 229,00 złMasahiro MV-H Zestaw 3 Noży Kuchennych na...
1 399,00 zł