• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm

14910

519,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Masahiro MV-H Gyuto to kuchenny nóż wielofunkcyjny o długości ostrza 180 mm. Kształt zbliżony do standardowego europejskiego noża szefa kuchni nadaje mu uniwersalne cechy i możliwość wszechstronnego zastosowania. Przydaje się szczególnie do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.

Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Masahiro MV-H Gyuto to kuchenny nóż wielofunkcyjny o długości ostrza 180 mm. Kształt zbliżony do standardowego europejskiego noża szefa kuchni nadaje mu uniwersalne cechy i możliwość wszechstronnego zastosowania. Przydaje się szczególnie do krojenia mięsa, jak i filetowania oraz szatkowania.

Ceniony producent noży kuchennych Masahiro zaprojektował serię MV-H specjalnie z myślą o amerykańskich oraz europejskich szefach kuchni, przyzwyczajonych do używania noży w zachodnim stylu. Każdy nóż w serii MV-H posiada ostrze wykute z niezawodnej stali MBS-26 (pochodnej stali VG-10). Unikalny 3-stopniowy proces hartowania pozwala wydobyć najlepsze właściwości stali i wykorzystać je, zapewniając profesjonalnym szefom kuchni doskonałe narzędzie do pracy – czyli nóż Masahiro MV-H. Dodatkowo specjalny proces hartowania umożliwia uzyskanie twardości ostrza na poziomie 58-59 HRC, dając idealne proporcje pomiędzy elastycznością a twardością. Jeśli chodzi o rękojeść noży kuchennych Masahiro, to w wyjątkowej serii MV-H została ona zrobiona z materiału poyacetal, odpornego na wilgoć oraz mającego właściwości bakteriobójcze. Noże te polecamy przede wszystkim profesjonalistom oraz amatorom gotowania ceniącym najwyższą jakość i niebywałą ostrość. Estetyczne opakowanie stanowi kropkę nad i doskonałego produktu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.