• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony

14981

649,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Masahiro MV-H Gyuto o długości ostrza 210 mm ma specjalne żłobienie, które przydaje się przy wykonywaniu codziennych prac kuchennych. To specjalny nóż wielofunkcyjny, którego kształt opiera się na standardowym kształcie europejskiego noża szefa kuchni. Żłobione ostrze chroni nóż przed przywieraniem żywności, niezależnie od jej rodzaju, w czasie krojenia.

Noże, które wchodzą w skład serii Masahiro MV-H, zaprojektowano w specjalny sposób. Swoją konstrukcją oraz jakością wykonania odpowiadają one wszelkim potrzebom amerykańskich i europejskich kucharzy, którzy w pracy w zawodowej używają przede wszystkim noży kuchennych w zachodnim stylu. Ostrza noży Masahiro MV-H powstają na skutek wykucia ze stali MBS-26 (pochodnej renomowanej stali o nazwie VG-10), która podczas unikalnego 3-stopniowego procesu hartowania pozwala wydobyć swoje najlepsze cechy. Ponadto ta specjalna metoda hartowania nadaje ostrzom twardość 58-59 HRC, czyli w idealnych proporcjach łączy ją z niezbędną do pracy elastycznością. Wygodną rękojeść zaprojektowano i wykonano z materiału poyacetal. Posiada więc ona wysoki stopień odporności na wilgoć i właściwości bakteriobójcze. Noże Masahiro MV-H sprawdzą się szczególnie w przypadku używania przez profesjonalistów, a także amatorów gotowania szukających najwyższej jakości i niebywałej ostrości noży kuchennych. Każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż Masahiro MV-H Gyuto o długości ostrza 210 mm ma specjalne żłobienie, które przydaje się przy wykonywaniu codziennych prac kuchennych. To specjalny nóż wielofunkcyjny, którego kształt opiera się na standardowym kształcie europejskiego noża szefa kuchni. Żłobione ostrze chroni nóż przed przywieraniem żywności, niezależnie od jej rodzaju, w czasie krojenia.

Noże, które wchodzą w skład serii Masahiro MV-H, zaprojektowano w specjalny sposób. Swoją konstrukcją oraz jakością wykonania odpowiadają one wszelkim potrzebom amerykańskich i europejskich kucharzy, którzy w pracy w zawodowej używają przede wszystkim noży kuchennych w zachodnim stylu. Ostrza noży Masahiro MV-H powstają na skutek wykucia ze stali MBS-26 (pochodnej renomowanej stali o nazwie VG-10), która podczas unikalnego 3-stopniowego procesu hartowania pozwala wydobyć swoje najlepsze cechy. Ponadto ta specjalna metoda hartowania nadaje ostrzom twardość 58-59 HRC, czyli w idealnych proporcjach łączy ją z niezbędną do pracy elastycznością. Wygodną rękojeść zaprojektowano i wykonano z materiału poyacetal. Posiada więc ona wysoki stopień odporności na wilgoć i właściwości bakteriobójcze. Noże Masahiro MV-H sprawdzą się szczególnie w przypadku używania przez profesjonalistów, a także amatorów gotowania szukających najwyższej jakości i niebywałej ostrości noży kuchennych. Każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.