• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony

14993

579,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 175 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Santoku pochodzący z serii noży kuchennych Masahiro MV-H ma długość ostrza 175 mm. Jako japoński odpowiednik noża szefa kuchni jest wielofunkcyjny i idealnie sprawdza się przy wykonywaniu przeważającej części prac kuchennych. Ostrze ze specjalnym żłobieniem nie dopuszcza do przywierania produktów w czasie ich krojenia.

Noże kuchenne ze znanej serii MV-H od producenta Masahiro spełniają wszystkie potrzeby amerykańskich oraz europejskich kucharzy, którzy na co dzień korzystają z charakterystycznych noży w stylu zachodnim. Wszystkie ostrza wykuto ze stali o doskonałych właściwościach – MBS-26, która stanowi ponadto pochodną stali o nazwie VG-10. Proces hartowania ostrzy przebiega w 3 etapach, a dzięki tej unikalnej technice udaje się wydobyć największe walory stali oraz zahartować ostrza do 58-59 HRC. W ten sposób uzyskujemy satysfakcjonujące połączenie twardości i elastyczności ostrzy. Dodatkowym atutem produktów z serii MV-H jest niezwykle wygodna rękojeść, którą wykonuje się z materiału poyacetal (ma on właściwości bakteriobójcze i cechuje się dużą odpornością na wilgoć). Noże Masahiro MV-H można polecić w pierwszej kolejności profesjonalistom wymagającym niekwestionowanej jakości oraz ekstremalnej wręcz ostrości noży w czasie pracy, a także wszystkim miłośnikom gotowania. Każdy z noży umieszczono w estetycznym opakowaniu.
Nóż Santoku pochodzący z serii noży kuchennych Masahiro MV-H ma długość ostrza 175 mm. Jako japoński odpowiednik noża szefa kuchni jest wielofunkcyjny i idealnie sprawdza się przy wykonywaniu przeważającej części prac kuchennych. Ostrze ze specjalnym żłobieniem nie dopuszcza do przywierania produktów w czasie ich krojenia.

Noże kuchenne ze znanej serii MV-H od producenta Masahiro spełniają wszystkie potrzeby amerykańskich oraz europejskich kucharzy, którzy na co dzień korzystają z charakterystycznych noży w stylu zachodnim. Wszystkie ostrza wykuto ze stali o doskonałych właściwościach – MBS-26, która stanowi ponadto pochodną stali o nazwie VG-10. Proces hartowania ostrzy przebiega w 3 etapach, a dzięki tej unikalnej technice udaje się wydobyć największe walory stali oraz zahartować ostrza do 58-59 HRC. W ten sposób uzyskujemy satysfakcjonujące połączenie twardości i elastyczności ostrzy. Dodatkowym atutem produktów z serii MV-H jest niezwykle wygodna rękojeść, którą wykonuje się z materiału poyacetal (ma on właściwości bakteriobójcze i cechuje się dużą odpornością na wilgoć). Noże Masahiro MV-H można polecić w pierwszej kolejności profesjonalistom wymagającym niekwestionowanej jakości oraz ekstremalnej wręcz ostrości noży w czasie pracy, a także wszystkim miłośnikom gotowania. Każdy z noży umieszczono w estetycznym opakowaniu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm Żłobiony

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 175 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.