• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm

14923

519,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 175 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Wielofunkcyjny nóż kuchenny Santoku z serii MV-H posiada ostrze o długości 175 mm. Jest to japoński odpowiednik sprawdzonego noża szefa kuchni. Ma wszechstronne zastosowanie, bo nadaje się do większości prac kuchennych. Popularność noża Santoku z serii MV-H stale rośnie, szczególnie wśród kucharzy z Europy, którzy doceniają jego poręczność, zapewniający wygodę mały rozmiar i szersze ostrze.

Noże kuchenne marki Masahiro cieszą się niezwykłą popularnością. Seria MV-H została zaprojektowana na bazie potrzeb europejskich oraz amerykańskich szefów kuchni, którzy w pracy korzystają głównie z noży w stylu zachodnim. Do produkcji ostrzy użyto stali MBS-26, która jako pochodna często używanej stali VG-10 zapewnia świetne parametry. Jej najlepsze cechy wydobywa specjalny proces hartowania ostrzy, który przebiega w aż 3 etapach. Proces ten pozwala zahartować ostrze do 58-59 HRC w skali twardości, zapewniając doskonałą równowagę pomiędzy elastycznością a twardością. Rękojeść każdego noża z serii MV-H wykonuje się z materiału o specjalnych właściwościach – jest nim poyacetal. Właściwości bakteriobójcze i odporność na wilgoć stanowią nieocenione zalety noży kuchennych firmy Masahiro. To doskonałe narzędzia pracy zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania. Noże Masahiro MV-H cechują się wysoką jakością wykonania oraz imponującą ostrością, a ponadto każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko prezentowe.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Wielofunkcyjny nóż kuchenny Santoku z serii MV-H posiada ostrze o długości 175 mm. Jest to japoński odpowiednik sprawdzonego noża szefa kuchni. Ma wszechstronne zastosowanie, bo nadaje się do większości prac kuchennych. Popularność noża Santoku z serii MV-H stale rośnie, szczególnie wśród kucharzy z Europy, którzy doceniają jego poręczność, zapewniający wygodę mały rozmiar i szersze ostrze.

Noże kuchenne marki Masahiro cieszą się niezwykłą popularnością. Seria MV-H została zaprojektowana na bazie potrzeb europejskich oraz amerykańskich szefów kuchni, którzy w pracy korzystają głównie z noży w stylu zachodnim. Do produkcji ostrzy użyto stali MBS-26, która jako pochodna często używanej stali VG-10 zapewnia świetne parametry. Jej najlepsze cechy wydobywa specjalny proces hartowania ostrzy, który przebiega w aż 3 etapach. Proces ten pozwala zahartować ostrze do 58-59 HRC w skali twardości, zapewniając doskonałą równowagę pomiędzy elastycznością a twardością. Rękojeść każdego noża z serii MV-H wykonuje się z materiału o specjalnych właściwościach – jest nim poyacetal. Właściwości bakteriobójcze i odporność na wilgoć stanowią nieocenione zalety noży kuchennych firmy Masahiro. To doskonałe narzędzia pracy zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania. Noże Masahiro MV-H cechują się wysoką jakością wykonania oraz imponującą ostrością, a ponadto każdy z nich zapakowano w eleganckie pudełko prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm

Masahiro MV-H Nóż Santoku 175mm

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 175 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.