• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm

14917

649,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Sujihiki Masahiro MV-H posiada długość ostrza 240 mm, dzięki czemu idealnie sprawdza się do wykonywania takich prac kuchennych jak krojenie, plastrowanie czy filetowanie. Jego ostrze jest nie tylko długie, ale i wąskie, usprawniając codzienną pracę szefa kuchni. To nóż w stylu zachodnim, który stanowi odpowiednik tradycyjnego japońskiego noża Yanagiba.

Każdy nóż z serii MV-H został zaprojektowany przez doświadczonych pracowników firmy Masahiro, mających na uwadze potrzeby i przyzwyczajenia europejskich i amerykańskich szefów kuchni. Osoby, które nawykły do używania noży w stylu zachodnim, doceniają jakość wykonania i idealne parametry noży kuchennych Masahiro. Ich ostrza wykuto ze stali MBS-26, będącej odpowiednikiem stali VG-10. Hartowanie ostrzy przebiega w specjalnym 3-stopniowym procesie pozwalającym uzyskać twardość 58-59 HRC i wydobyć ze stali jej najlepsze właściwości. Noże Masahiro MV-H zapewniają idealne połączenie twardości z elastycznością ostrzy, a ponadto posiadają wygodną rękojeść. Wykonano ją ze szczególnego rodzaju materiału – poyacetal – który cechuje się odpornością na wilgoć i ma właściwości bakteriobójcze. Noże te rekomendujemy zwłaszcza profesjonalistom oraz pasjonatom gotowania, którzy docenią niezwykłą ostrość i jakość każdego produktu z serii MV-H. Kropką nad i jest estetyczne pudełko, które może jednocześnie sprawdzić się w roli pudełka prezentowego.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki, Nóż do plastrowania
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż Sujihiki Masahiro MV-H posiada długość ostrza 240 mm, dzięki czemu idealnie sprawdza się do wykonywania takich prac kuchennych jak krojenie, plastrowanie czy filetowanie. Jego ostrze jest nie tylko długie, ale i wąskie, usprawniając codzienną pracę szefa kuchni. To nóż w stylu zachodnim, który stanowi odpowiednik tradycyjnego japońskiego noża Yanagiba.

Każdy nóż z serii MV-H został zaprojektowany przez doświadczonych pracowników firmy Masahiro, mających na uwadze potrzeby i przyzwyczajenia europejskich i amerykańskich szefów kuchni. Osoby, które nawykły do używania noży w stylu zachodnim, doceniają jakość wykonania i idealne parametry noży kuchennych Masahiro. Ich ostrza wykuto ze stali MBS-26, będącej odpowiednikiem stali VG-10. Hartowanie ostrzy przebiega w specjalnym 3-stopniowym procesie pozwalającym uzyskać twardość 58-59 HRC i wydobyć ze stali jej najlepsze właściwości. Noże Masahiro MV-H zapewniają idealne połączenie twardości z elastycznością ostrzy, a ponadto posiadają wygodną rękojeść. Wykonano ją ze szczególnego rodzaju materiału – poyacetal – który cechuje się odpornością na wilgoć i ma właściwości bakteriobójcze. Noże te rekomendujemy zwłaszcza profesjonalistom oraz pasjonatom gotowania, którzy docenią niezwykłą ostrość i jakość każdego produktu z serii MV-H. Kropką nad i jest estetyczne pudełko, które może jednocześnie sprawdzić się w roli pudełka prezentowego.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm

Masahiro MV-H Nóż Sujihiki 240mm

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

23 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.