• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Sujihiki 270mm

14918

829,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 270 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Sujihiki Masahiro MV-H stanowi odpowiednik tradycyjnej japońskiej Yanagiby. Jest to nóż w stylu zachodnim o długości ostrza 270 mm, które ponadto jest bardzo wąskie, co umożliwia łatwe krojenie, plastrowanie i filetowanie.

Cała seria MV-H noży kuchennych producenta Masahiro została zaprojektowana, by spełnić oczekiwania europejskich, a także amerykańskich szefów kuchni, używających w swojej pracy głównie noży w zachodnim stylu. Ostrze każdego z noży wykuto ze stali o nazwie MBS-26, którą określa się jako pochodną stali VG-10 o bardzo dobrej renomie. Proces hartowania ostrzy jest bardzo szczególny – przebiega w 3 etapach, dzięki czemu producent zapewnia twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC, łącząc ją w odpowiednich proporcjach z elastycznością. Ponadto taka metoda pozwala też wykorzystać wszystkie najlepsze właściwości stali w czasie produkcji. Jeśli chodzi o rękojeść noży Masahiro MV-H, to jest ona stworzona z materiału poyacetal, dzięki któremu charakteryzuje się odpornością na wilgoć, właściwościami bakteriobójczymi i jest dodatkowo bardzo wygodna. Noże sprawdzą się w pracy zawodowych kucharzy, a także do wykonywania codziennych prac w domowej kuchni. Wysoka jakość wykonania, najwyższy stopień ostrości oraz estetyczne opakowania sprawiają, że noże Masahiro MV-H to doskonały pomysł na prezent.
Rodzaje nożyNóż do plastrowania, Nóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż Sujihiki Masahiro MV-H stanowi odpowiednik tradycyjnej japońskiej Yanagiby. Jest to nóż w stylu zachodnim o długości ostrza 270 mm, które ponadto jest bardzo wąskie, co umożliwia łatwe krojenie, plastrowanie i filetowanie.

Cała seria MV-H noży kuchennych producenta Masahiro została zaprojektowana, by spełnić oczekiwania europejskich, a także amerykańskich szefów kuchni, używających w swojej pracy głównie noży w zachodnim stylu. Ostrze każdego z noży wykuto ze stali o nazwie MBS-26, którą określa się jako pochodną stali VG-10 o bardzo dobrej renomie. Proces hartowania ostrzy jest bardzo szczególny – przebiega w 3 etapach, dzięki czemu producent zapewnia twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC, łącząc ją w odpowiednich proporcjach z elastycznością. Ponadto taka metoda pozwala też wykorzystać wszystkie najlepsze właściwości stali w czasie produkcji. Jeśli chodzi o rękojeść noży Masahiro MV-H, to jest ona stworzona z materiału poyacetal, dzięki któremu charakteryzuje się odpornością na wilgoć, właściwościami bakteriobójczymi i jest dodatkowo bardzo wygodna. Noże sprawdzą się w pracy zawodowych kucharzy, a także do wykonywania codziennych prac w domowej kuchni. Wysoka jakość wykonania, najwyższy stopień ostrości oraz estetyczne opakowania sprawiają, że noże Masahiro MV-H to doskonały pomysł na prezent.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Sujihiki 270mm

Masahiro MV-H Sujihiki 270mm

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 270 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.