• +48 794 113 882

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

13611

769,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Kształt noża Gyuto Masahiro MV-S przypomina standardowy europejski nóż szefa kuchni. Długość 210 mm daje szerokie możliwości, jeśli chodzi o wykorzystanie tego wielofunkcyjnego noża zarówno w profesjonalnej, jak i prywatnej kuchni. Ma zastosowanie uniwersalne – nadaje się do filetowania, szatkowania, a także krojenia mięsa.

Polecane noże kuchenne Masahiro z serii MV-S tworzą japońscy rzemieślnicy mający ponad 30 lat doświadczenia w wykuwaniu niezwykle estetycznych oraz bardzo funkcjonalnych noży, które stanowią podstawowe narzędzie w pracy każdego szefa kuchni. Ostrza noży wykonano z nierdzewnej, wysokowęglowej stali o nazwie MBS-26. Trzystopniowy proces hartowania stali zapewnia twardość na poziomie 58-59 HRC i niebywałą ostrość, która długo się utrzymuje. Wszystkie noże Masahiro MV-S są ponadto łatwe do naostrzenia, co zwiększa ich walory użytkowe. Posiadają one charakterystyczną rękojeść ze stali, zintegrowaną z kutym ostrzem, co wzmacnia całą konstrukcję noża. Specjalna perforacja, która się na niej znajduje, ulepsza chwyt, więc korzystanie z noża Masahiro MV-S nawet przez wiele godzin pozostaje komfortowe dla użytkownika. Wyroby producenta Masahiro sprawdzają się zarówno przy profesjonalnym zastosowaniu, jak i we wnętrzu własnej kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Kształt noża Gyuto Masahiro MV-S przypomina standardowy europejski nóż szefa kuchni. Długość 210 mm daje szerokie możliwości, jeśli chodzi o wykorzystanie tego wielofunkcyjnego noża zarówno w profesjonalnej, jak i prywatnej kuchni. Ma zastosowanie uniwersalne – nadaje się do filetowania, szatkowania, a także krojenia mięsa.

Polecane noże kuchenne Masahiro z serii MV-S tworzą japońscy rzemieślnicy mający ponad 30 lat doświadczenia w wykuwaniu niezwykle estetycznych oraz bardzo funkcjonalnych noży, które stanowią podstawowe narzędzie w pracy każdego szefa kuchni. Ostrza noży wykonano z nierdzewnej, wysokowęglowej stali o nazwie MBS-26. Trzystopniowy proces hartowania stali zapewnia twardość na poziomie 58-59 HRC i niebywałą ostrość, która długo się utrzymuje. Wszystkie noże Masahiro MV-S są ponadto łatwe do naostrzenia, co zwiększa ich walory użytkowe. Posiadają one charakterystyczną rękojeść ze stali, zintegrowaną z kutym ostrzem, co wzmacnia całą konstrukcję noża. Specjalna perforacja, która się na niej znajduje, ulepsza chwyt, więc korzystanie z noża Masahiro MV-S nawet przez wiele godzin pozostaje komfortowe dla użytkownika. Wyroby producenta Masahiro sprawdzają się zarówno przy profesjonalnym zastosowaniu, jak i we wnętrzu własnej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.