• +48 794 113 882

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

13611

769,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Kształt noża Gyuto Masahiro MV-S przypomina standardowy europejski nóż szefa kuchni. Długość 210 mm daje szerokie możliwości, jeśli chodzi o wykorzystanie tego wielofunkcyjnego noża zarówno w profesjonalnej, jak i prywatnej kuchni. Ma zastosowanie uniwersalne – nadaje się do filetowania, szatkowania, a także krojenia mięsa.

Polecane noże kuchenne Masahiro z serii MV-S tworzą japońscy rzemieślnicy mający ponad 30 lat doświadczenia w wykuwaniu niezwykle estetycznych oraz bardzo funkcjonalnych noży, które stanowią podstawowe narzędzie w pracy każdego szefa kuchni. Ostrza noży wykonano z nierdzewnej, wysokowęglowej stali o nazwie MBS-26. Trzystopniowy proces hartowania stali zapewnia twardość na poziomie 58-59 HRC i niebywałą ostrość, która długo się utrzymuje. Wszystkie noże Masahiro MV-S są ponadto łatwe do naostrzenia, co zwiększa ich walory użytkowe. Posiadają one charakterystyczną rękojeść ze stali, zintegrowaną z kutym ostrzem, co wzmacnia całą konstrukcję noża. Specjalna perforacja, która się na niej znajduje, ulepsza chwyt, więc korzystanie z noża Masahiro MV-S nawet przez wiele godzin pozostaje komfortowe dla użytkownika. Wyroby producenta Masahiro sprawdzają się zarówno przy profesjonalnym zastosowaniu, jak i we wnętrzu własnej kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Kształt noża Gyuto Masahiro MV-S przypomina standardowy europejski nóż szefa kuchni. Długość 210 mm daje szerokie możliwości, jeśli chodzi o wykorzystanie tego wielofunkcyjnego noża zarówno w profesjonalnej, jak i prywatnej kuchni. Ma zastosowanie uniwersalne – nadaje się do filetowania, szatkowania, a także krojenia mięsa.

Polecane noże kuchenne Masahiro z serii MV-S tworzą japońscy rzemieślnicy mający ponad 30 lat doświadczenia w wykuwaniu niezwykle estetycznych oraz bardzo funkcjonalnych noży, które stanowią podstawowe narzędzie w pracy każdego szefa kuchni. Ostrza noży wykonano z nierdzewnej, wysokowęglowej stali o nazwie MBS-26. Trzystopniowy proces hartowania stali zapewnia twardość na poziomie 58-59 HRC i niebywałą ostrość, która długo się utrzymuje. Wszystkie noże Masahiro MV-S są ponadto łatwe do naostrzenia, co zwiększa ich walory użytkowe. Posiadają one charakterystyczną rękojeść ze stali, zintegrowaną z kutym ostrzem, co wzmacnia całą konstrukcję noża. Specjalna perforacja, która się na niej znajduje, ulepsza chwyt, więc korzystanie z noża Masahiro MV-S nawet przez wiele godzin pozostaje komfortowe dla użytkownika. Wyroby producenta Masahiro sprawdzają się zarówno przy profesjonalnym zastosowaniu, jak i we wnętrzu własnej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 210mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.