• +48 794 113 882

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 180 mm

13610

699,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż wielofunkcyjny Masahiro MV-S Gyuto o długości 180 mm ma kształt, który nadano mu bazując na typowo europejskim nożu szefa kuchni. Uniwersalność Masahiro MV-S Gyuto przekłada się na bardzo szybkie i wygodne krojenie mięsa, a także wykonywanie takich czynności jak filetowanie czy szatkowanie w codziennej pracy.

Japońscy rzemieślnicy, od 30 lat wykonujący piękne oraz funkcjonalne noże kuchenne, wykuwają także noże Masahiro z popularnej serii MV-S. W procesie wytwarzania ceniony producent Masahiro stawia na wysokowęglową oraz nierdzewną stal o nazwie MBS-26, z której powstają ostrza. Sprawdzona technika 3-stopniowego hartowania zapewnia dużą twardość na poziomie 58-59 HRC oraz ostrość, która utrzymuje się przez długi czas. Noże Masahiro MV-S można także bardzo łatwo naostrzyć. Każdy z nich posiada stalową rękojeść, która pozostaje zintegrowana z ostrzem. Dzięki temu konstrukcja noży jest wyjątkowo mocna i wpływa na trwałość produktu. Specjalna perforacja na rękojeści poprawia chwyt, przez co użytkowanie noża jest bardzo wygodne niezależnie od liczby godzin spędzonych na wykonywaniu prac kuchennych. Są one doskonałym narzędziem zarówno dla profesjonalistów, jak i w prywatnej kuchni.

Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż wielofunkcyjny Masahiro MV-S Gyuto o długości 180 mm ma kształt, który nadano mu bazując na typowo europejskim nożu szefa kuchni. Uniwersalność Masahiro MV-S Gyuto przekłada się na bardzo szybkie i wygodne krojenie mięsa, a także wykonywanie takich czynności jak filetowanie czy szatkowanie w codziennej pracy.

Japońscy rzemieślnicy, od 30 lat wykonujący piękne oraz funkcjonalne noże kuchenne, wykuwają także noże Masahiro z popularnej serii MV-S. W procesie wytwarzania ceniony producent Masahiro stawia na wysokowęglową oraz nierdzewną stal o nazwie MBS-26, z której powstają ostrza. Sprawdzona technika 3-stopniowego hartowania zapewnia dużą twardość na poziomie 58-59 HRC oraz ostrość, która utrzymuje się przez długi czas. Noże Masahiro MV-S można także bardzo łatwo naostrzyć. Każdy z nich posiada stalową rękojeść, która pozostaje zintegrowana z ostrzem. Dzięki temu konstrukcja noży jest wyjątkowo mocna i wpływa na trwałość produktu. Specjalna perforacja na rękojeści poprawia chwyt, przez co użytkowanie noża jest bardzo wygodne niezależnie od liczby godzin spędzonych na wykonywaniu prac kuchennych. Są one doskonałym narzędziem zarówno dla profesjonalistów, jak i w prywatnej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 180 mm

Masahiro MV-S Nóż Szefa Kuchni 180 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: stalowa
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.