• +48 794 113 882

Masahiro MV Nóż Szefa Kuchni 180mm

13710

599,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż wielofunkcyjny Masahiro MV Gyuto o długości 180 mm ma kształt, który przypomina typowy europejski nóż szefa kuchni. Uniwersalne zastosowanie noża umożliwia zarówno wygodne i szybkie krojenie mięsa, jak i filetowanie oraz szatkowanie.

Noże kuchenne wchodzące w skład serii Masahiro MV stanowią odpowiedź na potrzeby profesjonalnych szefów kuchni, wśród których od długiego czasu są bardzo popularne. Wysokowęglowa nierdzewna stal MBS-26, z której wykuto ostrza noży posiada domieszkę wanadu i molibdenu. Dzięki 3-stopniowemu procesowi hartowania stali producent uzyskał twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC, więc polecane są one przede wszystkim osobom zajmującym się sztuką gotowania zawodowo, a także prawdziwym pasjonatom. Jakość wykonania każdego z noży jest bardzo wysoka, podobnie zachwycać może estetyka wykończenia, która jest zasługą rzemieślników Masahiro, wykuwających noże już od przeszło 30 lat. Rękojeść, dzięki wykonaniu z drewna pakka, ma właściwości bakteriobójcze, ma także dużą odporność na wilgoć. Każdy nóż Masahiro MV znajduje się w ładnym opakowaniu, co czyni jest atrakcyjnym prezentem dla miłośnika gotowania.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż wielofunkcyjny Masahiro MV Gyuto o długości 180 mm ma kształt, który przypomina typowy europejski nóż szefa kuchni. Uniwersalne zastosowanie noża umożliwia zarówno wygodne i szybkie krojenie mięsa, jak i filetowanie oraz szatkowanie.

Noże kuchenne wchodzące w skład serii Masahiro MV stanowią odpowiedź na potrzeby profesjonalnych szefów kuchni, wśród których od długiego czasu są bardzo popularne. Wysokowęglowa nierdzewna stal MBS-26, z której wykuto ostrza noży posiada domieszkę wanadu i molibdenu. Dzięki 3-stopniowemu procesowi hartowania stali producent uzyskał twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC, więc polecane są one przede wszystkim osobom zajmującym się sztuką gotowania zawodowo, a także prawdziwym pasjonatom. Jakość wykonania każdego z noży jest bardzo wysoka, podobnie zachwycać może estetyka wykończenia, która jest zasługą rzemieślników Masahiro, wykuwających noże już od przeszło 30 lat. Rękojeść, dzięki wykonaniu z drewna pakka, ma właściwości bakteriobójcze, ma także dużą odporność na wilgoć. Każdy nóż Masahiro MV znajduje się w ładnym opakowaniu, co czyni jest atrakcyjnym prezentem dla miłośnika gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV Nóż Szefa Kuchni 180mm

Masahiro MV Nóż Szefa Kuchni 180mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

11 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.