• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm czarny

35844

149,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 90mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Mały nóż o uniwersalnym przeznaczeniu posiada ostrze o długości 90 mm. Nóż z serii Sankei ma czarną rękojeść i służy do wykonywania bardzo precyzyjnych prac na produktach o mniejszych rozmiarach (np. na warzywach czy owocach). Za jego pomocą zrealizujemy przeważającą część prac kuchennych. Nóż ten należy do podstawowego wyposażenia każdej kuchni.

Każdy z noży kuchennych Masahiro z serii Sankei jest doskonałym przykładem tego, jak można połączyć tradycyjne rzemiosło japońskie z nowoczesnym wyglądem, który stanowi odpowiedź na współczesne trendy. Ostrza noży wykonywane są ze stali MBS-26, która jest stalą nierdzewną. W związku z dużym dodatkiem węgla i zastosowaniem wysokiego hartowania (w granicach 58-59 HRC) noże Masahiro Sankei można uznać za jedne z najlepszych, ponieważ przez wyjątkowo długi czas zachowują ekstremalną ostrość. Seria ta obejmuje wszystkie rodzaje noży, które powinny znaleźć się w podstawowym wyposażeniu. Dzięki temu jest ona idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnego szefa kuchni, jak i każdego pasjonata gotowania. Noże Masahiro Sankei mają praktyczną rękojeść powstającą z drewna pakka, która jest wykończona dwoma nitami. W ten sposób jest ona dodatkowo zabezpieczona. Ważną zaletą tych noży jest także ich doskonałe wyważenie i ogromna wygoda nawet podczas wielu godzin używania. Estetyczne opakowanie sprawia, że będą one wspaniałym i pięknym prezentem.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Mały nóż o uniwersalnym przeznaczeniu posiada ostrze o długości 90 mm. Nóż z serii Sankei ma czarną rękojeść i służy do wykonywania bardzo precyzyjnych prac na produktach o mniejszych rozmiarach (np. na warzywach czy owocach). Za jego pomocą zrealizujemy przeważającą część prac kuchennych. Nóż ten należy do podstawowego wyposażenia każdej kuchni.

Każdy z noży kuchennych Masahiro z serii Sankei jest doskonałym przykładem tego, jak można połączyć tradycyjne rzemiosło japońskie z nowoczesnym wyglądem, który stanowi odpowiedź na współczesne trendy. Ostrza noży wykonywane są ze stali MBS-26, która jest stalą nierdzewną. W związku z dużym dodatkiem węgla i zastosowaniem wysokiego hartowania (w granicach 58-59 HRC) noże Masahiro Sankei można uznać za jedne z najlepszych, ponieważ przez wyjątkowo długi czas zachowują ekstremalną ostrość. Seria ta obejmuje wszystkie rodzaje noży, które powinny znaleźć się w podstawowym wyposażeniu. Dzięki temu jest ona idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnego szefa kuchni, jak i każdego pasjonata gotowania. Noże Masahiro Sankei mają praktyczną rękojeść powstającą z drewna pakka, która jest wykończona dwoma nitami. W ten sposób jest ona dodatkowo zabezpieczona. Ważną zaletą tych noży jest także ich doskonałe wyważenie i ogromna wygoda nawet podczas wielu godzin używania. Estetyczne opakowanie sprawia, że będą one wspaniałym i pięknym prezentem.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm czarny

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm czarny

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 90mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

19 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.