• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż Szefa Kuchni 180mm czarny

35842

209,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni z czarną rękojeścią posiada długość ostrza wynoszącą 180 mm i pochodzi z cenionej serii Sankei. Jest to podstawowy nóż kuchenny, którym można wykonać niemal wszystkie czynności podczas pracy w kuchni. Nadaje się zarówno do filetowania, jak i krojenia oraz szatkowania.

Noże Masahiro z linii Sankei w niezwykle udany sposób łączą sztukę tradycyjnego rzemiosła japońskiego oraz wyjątkowy, nowoczesny wygląd (doskonale wpisujący się w najnowsze trendy). W czasie produkcji noży stosuje się stal MBS-26 – stal nierdzewną – a także spory dodatek węgla, co w wyniku wysokiego hartowania do poziomu 58-59 HRC odpowiada za niebywałą ostrość noży Masahiro Sankei. Ich dodatkową zaletą jest to, że długo utrzymują swoją ekstremalną ostrość. W serii Sankei możemy znaleźć wszystkie z podstawowych noży kuchennych, dzięki czemu można ją polecić nie tylko szefom kuchni, ale i miłośnikom gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży powstaje z drewna pakka i charakteryzuje się wykończeniem dwoma nitami (to jednocześnie jej dodatkowe zabezpieczenie). Każdy nóż Masahiro Sankei jest dobrze wyważony, a więc tym samym niezwykle wygodny, nawet podczas wielogodzinnego używania. Noże kuchenne mają wyjątkowo estetyczne opakowanie – to idealny pomysł na wartościowy prezent dla każdego pasjonata sztuki gotowania.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż szefa kuchni z czarną rękojeścią posiada długość ostrza wynoszącą 180 mm i pochodzi z cenionej serii Sankei. Jest to podstawowy nóż kuchenny, którym można wykonać niemal wszystkie czynności podczas pracy w kuchni. Nadaje się zarówno do filetowania, jak i krojenia oraz szatkowania.

Noże Masahiro z linii Sankei w niezwykle udany sposób łączą sztukę tradycyjnego rzemiosła japońskiego oraz wyjątkowy, nowoczesny wygląd (doskonale wpisujący się w najnowsze trendy). W czasie produkcji noży stosuje się stal MBS-26 – stal nierdzewną – a także spory dodatek węgla, co w wyniku wysokiego hartowania do poziomu 58-59 HRC odpowiada za niebywałą ostrość noży Masahiro Sankei. Ich dodatkową zaletą jest to, że długo utrzymują swoją ekstremalną ostrość. W serii Sankei możemy znaleźć wszystkie z podstawowych noży kuchennych, dzięki czemu można ją polecić nie tylko szefom kuchni, ale i miłośnikom gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży powstaje z drewna pakka i charakteryzuje się wykończeniem dwoma nitami (to jednocześnie jej dodatkowe zabezpieczenie). Każdy nóż Masahiro Sankei jest dobrze wyważony, a więc tym samym niezwykle wygodny, nawet podczas wielogodzinnego używania. Noże kuchenne mają wyjątkowo estetyczne opakowanie – to idealny pomysł na wartościowy prezent dla każdego pasjonata sztuki gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż Szefa Kuchni 180mm czarny

Masahiro Sankei Nóż Szefa Kuchni 180mm czarny

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

19 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.