• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy

35925

169,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny pochodzący z serii Sankei z brązową rękojeścią ma długość ostrza 150 mm i nadaje się do wielu wymagających dużej precyzji prac (np. z użyciem warzyw lub owoców). Nóż ten pozwala wykonać większość kuchennych zadań, stanowiąc podstawę wyposażenia nie tylko profesjonalnej, ale też domowej kuchni.

Współczesny wygląd odpowiadający najnowszym trendom w połączeniu z tradycyjnym japońskim rzemiosłem – to właśnie reprezentują wysokiej jakości noże kuchenne Masahiro Sankei. W procesie ich produkcji używa się stali o nazwie MBS-26 (to stal nierdzewna) i dużego dodatku węgla, które w wyniku hartowania dają ostrzom noży twardość rzędu 58-59 HRC. W ten sposób producent Masahiro przedstawia noże o ekstremalnej ostrości, którą utrzymują bardzo długo. W skład serii Sankei wchodzą wszystkie podstawowe rodzaje noży kuchennych, a więc jest ona doskonałym wyborem dla szefów kuchni i amatorów gotowania. Rękojeść noży tworzy się z drewna pakka, a każda z nich wykończona jest dwoma nitami, co stanowi dodatkowe i solidne zabezpieczenie. Zaletą noży Masahiro Sankei jest także ich doskonałe wyważenie i duży komfort, jaki zapewniają nawet podczas wielogodzinnych prac kuchennych. Noże są pięknie opakowane, więc mogą być wyjątkowym prezentem dla każdego pasjonata gotowania.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż uniwersalny pochodzący z serii Sankei z brązową rękojeścią ma długość ostrza 150 mm i nadaje się do wielu wymagających dużej precyzji prac (np. z użyciem warzyw lub owoców). Nóż ten pozwala wykonać większość kuchennych zadań, stanowiąc podstawę wyposażenia nie tylko profesjonalnej, ale też domowej kuchni.

Współczesny wygląd odpowiadający najnowszym trendom w połączeniu z tradycyjnym japońskim rzemiosłem – to właśnie reprezentują wysokiej jakości noże kuchenne Masahiro Sankei. W procesie ich produkcji używa się stali o nazwie MBS-26 (to stal nierdzewna) i dużego dodatku węgla, które w wyniku hartowania dają ostrzom noży twardość rzędu 58-59 HRC. W ten sposób producent Masahiro przedstawia noże o ekstremalnej ostrości, którą utrzymują bardzo długo. W skład serii Sankei wchodzą wszystkie podstawowe rodzaje noży kuchennych, a więc jest ona doskonałym wyborem dla szefów kuchni i amatorów gotowania. Rękojeść noży tworzy się z drewna pakka, a każda z nich wykończona jest dwoma nitami, co stanowi dodatkowe i solidne zabezpieczenie. Zaletą noży Masahiro Sankei jest także ich doskonałe wyważenie i duży komfort, jaki zapewniają nawet podczas wielogodzinnych prac kuchennych. Noże są pięknie opakowane, więc mogą być wyjątkowym prezentem dla każdego pasjonata gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

17 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.