• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż Santoku 165mm brązowy

35921

209,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Santoku Sankei długości 165 mm posiada brązową rękojeść. Jest japońskim nożem kuchennym, który zwykło się określać mianem odpowiednika klasycznego noża szefa kuchni. W przeciwieństwie do niego nóż Santoku posiada jednak szersze i krótsze ostrze, a więc doskonale sprawdza się przy sprawnym i wygodnym szatkowaniu oraz krojeniu.

Noże kuchenne znanego producenta Masahiro, które wchodzą w skład serii Sankei, są przykładem udanego połączenia nowoczesności z tradycją. Przejawiają najlepsze cechy japońskiego rzemiosła oraz mają estetyczny wygląd wpisujący się we współczesne trendy. Używana w produkcji stal nierdzewna o nazwie MBS-26 i spory dodatek węgla – podczas wysokiego hartowania do twardości 58-59 HRC – sprawiają, że noże Masahiro Sankei stają się imponująco ostre i zachowują ten stan przez wyjątkowo długi czas. Seria Sankei obejmuje różne rodzaje podstawowych noży. Można ją polecić wszystkim szefom kuchni oraz pasjonatom gotowania. Zaletą noży jest ponadto praktyczna rękojeść, którą wykonuje się z drewna pakka. Posiada ona wykończenie dwoma dodatkowo zabezpieczającymi nitami. Noże są dobrze wyważone, dzięki czemu zapewniają wysoki komfort podczas wielogodzinnej pracy w kuchni. Mają piękne opakowanie, więc mogą być wspaniałym prezentem dla każdego, kto pasjonuje się gotowaniem.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Santoku Sankei długości 165 mm posiada brązową rękojeść. Jest japońskim nożem kuchennym, który zwykło się określać mianem odpowiednika klasycznego noża szefa kuchni. W przeciwieństwie do niego nóż Santoku posiada jednak szersze i krótsze ostrze, a więc doskonale sprawdza się przy sprawnym i wygodnym szatkowaniu oraz krojeniu.

Noże kuchenne znanego producenta Masahiro, które wchodzą w skład serii Sankei, są przykładem udanego połączenia nowoczesności z tradycją. Przejawiają najlepsze cechy japońskiego rzemiosła oraz mają estetyczny wygląd wpisujący się we współczesne trendy. Używana w produkcji stal nierdzewna o nazwie MBS-26 i spory dodatek węgla – podczas wysokiego hartowania do twardości 58-59 HRC – sprawiają, że noże Masahiro Sankei stają się imponująco ostre i zachowują ten stan przez wyjątkowo długi czas. Seria Sankei obejmuje różne rodzaje podstawowych noży. Można ją polecić wszystkim szefom kuchni oraz pasjonatom gotowania. Zaletą noży jest ponadto praktyczna rękojeść, którą wykonuje się z drewna pakka. Posiada ona wykończenie dwoma dodatkowo zabezpieczającymi nitami. Noże są dobrze wyważone, dzięki czemu zapewniają wysoki komfort podczas wielogodzinnej pracy w kuchni. Mają piękne opakowanie, więc mogą być wspaniałym prezentem dla każdego, kto pasjonuje się gotowaniem.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż Santoku 165mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż Santoku 165mm brązowy

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

17 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.