• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny

35846

209,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata 12,00 zł
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa z ostrzem długości 210 mm, które jest smukłe, a ponadto ząbkowane, posiada czarną rękojeść. Nóż służy do krojenia pieczywa i sprawdza się w każdym przypadku – nawet gdy wypiek ma bardzo chrupką skórkę, nie musimy obawiać się o jej zgniatanie czy miażdżenie. Nóż do pieczywa może znaleźć zastosowanie także przy innych czynnościach, np. przy krojeniu takich produktów jak pomidory, owoce cytrusowe czy też większe kawałki czekolady.

Seria Sankei obejmuje noże kuchenne, które zachwycają doskonałym połączeniem rzemiosła japońskiego w tradycyjnym wydaniu z nowoczesnym i estetycznym wyglądem, spełniającym oczekiwania miłośników współczesnych trendów. W czasie produkcji została użyta stal MBS-26, czyli stal nierdzewna, a ponadto duży dodatek węgla, co w wyniku procesu hartowania do poziomu 58-59 HRC nadaje nożom imponujący poziom ostrości, który długo zachowują. W serii Sankei można znaleźć wszystkie z podstawowych noży, więc jest to doskonały wybór dla każdego szefa kuchni, a także ceniącego jakość amatora gotowania. Praktyczna rękojeść noży jest estetyczna i wygodna. Wykonuje się ją z drewna pakka i dodatkowo zabezpiecza specjalnym wykończeniem dwoma nitami. Nieocenioną zaletą noży Masahiro Sankei jest bardzo dobre wyważenie, dzięki któremu są one wygodne podczas wielu godzin spędzonych na wykonywaniu kuchennych obowiązków. Noże są pięknie zapakowane i sprawdzą się jako wspaniały prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż do pieczywa z ostrzem długości 210 mm, które jest smukłe, a ponadto ząbkowane, posiada czarną rękojeść. Nóż służy do krojenia pieczywa i sprawdza się w każdym przypadku – nawet gdy wypiek ma bardzo chrupką skórkę, nie musimy obawiać się o jej zgniatanie czy miażdżenie. Nóż do pieczywa może znaleźć zastosowanie także przy innych czynnościach, np. przy krojeniu takich produktów jak pomidory, owoce cytrusowe czy też większe kawałki czekolady.

Seria Sankei obejmuje noże kuchenne, które zachwycają doskonałym połączeniem rzemiosła japońskiego w tradycyjnym wydaniu z nowoczesnym i estetycznym wyglądem, spełniającym oczekiwania miłośników współczesnych trendów. W czasie produkcji została użyta stal MBS-26, czyli stal nierdzewna, a ponadto duży dodatek węgla, co w wyniku procesu hartowania do poziomu 58-59 HRC nadaje nożom imponujący poziom ostrości, który długo zachowują. W serii Sankei można znaleźć wszystkie z podstawowych noży, więc jest to doskonały wybór dla każdego szefa kuchni, a także ceniącego jakość amatora gotowania. Praktyczna rękojeść noży jest estetyczna i wygodna. Wykonuje się ją z drewna pakka i dodatkowo zabezpiecza specjalnym wykończeniem dwoma nitami. Nieocenioną zaletą noży Masahiro Sankei jest bardzo dobre wyważenie, dzięki któremu są one wygodne podczas wielu godzin spędzonych na wykonywaniu kuchennych obowiązków. Noże są pięknie zapakowane i sprawdzą się jako wspaniały prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

14 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.