Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm
Masahiro MV Nakiri 165mm

Masahiro MV Nakiri 165mm

13735
Dostępny - wysyłka w 24h
629,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nakiri
  • Długość ostrza: 165mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Nakiri Masahiro MV, o długości 165 mm, to ostrzony dwustronnie nóż kuchenny w stylu zachodnim. Stanowi odpowiednik japońskiego Usuba, z wyglądu przypominającego mały tasak – jednak w przeciwieństwie do niego ma cienkie ostrze, dzięki któremu Nakiri Masahiro MV idealnie nadaje się do siekania oraz krojenia warzyw.

Noże kuchenne z serii MV firmy Masahiro są niezwykle znane i popularne wśród szefów kuchni. Ich ostrza powstały poprzez wykucie z wysokowęglowej stali nierdzewnej MBS-26 z domieszką wanadu oraz molibdenu. 3-stopniowy proces hartowania tej stali nadaje ostrzom twardość na poziomie 58-59 HRC, co sprawia, że polecane się szczególnie osobom profesjonalnie zajmującym się sztuką gotowania, a także jej pasjonatom. Jakość wykonania na najwyższym poziomie i efektowne wykończenie wynikają z pracy rzemieślników o ponad 30-letnim doświadczeniu, pracującym w firmie Masahiro. Wykonana z drewna pakka rękojeść ma właściwości bakteriobójcze. Jest także odporna na wilgoć. Wyjątkowe parametry użytkowe w połączeniu z eleganckim opakowaniem, w które zapakowany jest każdy nóż z serii Masahiro MV, sprawia, że to idealny pomysł na prezent.
Typ noża
Nakiri - Nóż do Warzyw
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.