Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm
Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm

Masahiro MSC Santoku Brown 165 mm

11051
Dostępny - wysyłka w 24h
269,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż kuchenny Santoku często określa się jako odpowiednik klasycznego noża szefa kuchni. Jego ostrze jest zazwyczaj krótsze i szersze niż ostrze noża szefa kuchni, dzięki czemu w wygodny sposób można nim kroić i szatkować produkty spożywcze.

Podstawowa linia noży kuchennych marki Masahiro – seria MSC – powstała z myślą o osobach potrzebujących uniwersalnych noży do codziennego użytku. Seria noży MSC sprawdza się w domowej kuchni i zawiera różne rodzaje noży, których ostrza wykute są ze stali wysokowęglowej MBS-26. Ostrza charakteryzują się twardością 58-59 HRC, którą producent jest w stanie uzyskać, stosując złożony proces hartowania stali. Proces ten zapewnia równowagę między twardością i elastycznością ostrza, a opracowali go właściciele firmy – rodzina Hattori. Noże kuchenne z serii MSC są nierdzewne, więc są jednocześnie łatwe w utrzymaniu na co dzień. Piękna rękojeść, którą wytwarza się z drewna pakka dodaje eleganckiego i wyjątkowego charakteru nożom. Rękojeść jest także wyprofilowana, więc noże te są bardzo ergonomiczne i wygodne podczas używania.
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.