Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 150 mm brązowy

35925
Dostępny - wysyłka w 24h
179,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny pochodzący z serii Sankei z brązową rękojeścią ma długość ostrza 150 mm i nadaje się do wielu wymagających dużej precyzji prac (np. z użyciem warzyw lub owoców). Nóż ten pozwala wykonać większość kuchennych zadań, stanowiąc podstawę wyposażenia nie tylko profesjonalnej, ale też domowej kuchni.

Współczesny wygląd odpowiadający najnowszym trendom w połączeniu z tradycyjnym japońskim rzemiosłem – to właśnie reprezentują wysokiej jakości noże kuchenne Masahiro Sankei. W procesie ich produkcji używa się stali o nazwie MBS-26 (to stal nierdzewna) i dużego dodatku węgla, które w wyniku hartowania dają ostrzom noży twardość rzędu 58-59 HRC. W ten sposób producent Masahiro przedstawia noże o ekstremalnej ostrości, którą utrzymują bardzo długo. W skład serii Sankei wchodzą wszystkie podstawowe rodzaje noży kuchennych, a więc jest ona doskonałym wyborem dla szefów kuchni i amatorów gotowania. Rękojeść noży tworzy się z drewna pakka, a każda z nich wykończona jest dwoma nitami, co stanowi dodatkowe i solidne zabezpieczenie. Zaletą noży Masahiro Sankei jest także ich doskonałe wyważenie i duży komfort, jaki zapewniają nawet podczas wielogodzinnych prac kuchennych. Noże są pięknie opakowane, więc mogą być wyjątkowym prezentem dla każdego pasjonata gotowania.
Typ noża
Santoku - Nóż Wielozadaniowy
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.