Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm
Masahiro MSC Brown Nakiri  160 mm

Masahiro MSC Brown Nakiri 160 mm

11054
Dostępny - wysyłka w 24h
269,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Nakiri
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż MSC Nakiri Brown o długości ostrza 160 mm można scharakteryzować jako wielozadaniowe narzędzie służące do wykonywania rozmaitych czynności kuchennych (np. szatkowania, krojenia, siekania). Kształtem przypomina on tasak i japoński nóż Usuba. Istotną różnicą pomiędzy nim a Usubą jest jednak to, że nóż Usuba ostrzy się jednostronnie, a nóż Nakiri – obustronnie.

Noże kuchenne wchodzące w skład serii MSC tworzą podstawową linię noży cenionego producenta Masahiro. Znajdują one zastosowanie przede wszystkim w domowej kuchni. Linia MSC obejmuje różne rodzaje najbardziej uniwersalnych noży, z których można korzystać każdego dnia. Noże mają ostrza powstające z wysokowęglowej stali MBS-26 i cechujące się twardością na poziomie 58-59 HRC. Dzięki specjalnemu procesowi hartowania stali, który jest złożony i został opracowany przez właścicieli marki Masahiro (rodzinę Hattori), noże te zachowują doskonałe proporcje między twardością a elastycznością ostrza. Nierdzewne noże kuchenne są bardzo łatwe w utrzymaniu i mają ponadto estetyczny wygląd. Na ich wyjątkowy charakter wpływa także rękojeść powstająca z pięknego drewna pakka. Dodatkowo ją wyprofilowano, by zapewnić jak największą ergonomiczność i komfort stosowania noży z serii Masahiro MSC.
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.