Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm...
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż Uniwersalny 90mm brązowy

35924
Dostępny - wysyłka w 24h
159,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 90mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Krótszy nóż uniwersalny posiada długość ostrza 90 mm. Wchodzi w skład serii Sankei i ma brązową rękojeść. Nóż uniwersalny znajduje zastosowanie przy pracy z drobniejszymi produktami spożywczymi, np. z owocami albo warzywami. Wykonamy za jego pomocą większość zadań w kuchni. Jest on podstawowym elementem wyposażenia zarówno szefa kuchni, jak i miłośnika gotowania.

Wszystkie noże Masahiro Sankei cechują się doskonałymi właściwościami i udanym połączeniem rzemiosła japońskiego w tradycyjnej formie z nowoczesnym designem. Odwzorowanie współczesnych trendów to niejedyna zaleta tych cenionych noży. Do ich produkcji stosuje się specjalną stal nierdzewną – MBS-26 – która wraz z dodatkiem węgla i hartowaniem do wysokości 58-59 HRC nadaje nożom ekstremalną ostrość, którą są w stanie zachować przez bardzo długi czas. Do serii Sankei zaliczają się różne rodzaje podstawowych noży kuchennych, dzięki czemu można polecić ją szefom kuchni, jak i pasjonatom gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży tworzona jest z drewna o nazwie pakka. Wykończenie dwoma nitami stanowi jej dodatkowe zabezpieczenie. Dobre wyważenie wszystkich noży Masahiro Sankei zapewnia duży komfort podczas wielogodzinnego stosowania. Noże znajdują się w pięknym opakowaniu, więc mogą być świetnym pomysłem na prezent.
Typ noża
Santoku - Nóż Wielozadaniowy
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.