Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy

35926
Dostępny - wysyłka w 24h
219,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do chleba posiada ostrze o długości 210 mm. Ma on brązową rękojeść, a jego ostrze jest smukłe i ząbkowane, dzięki czemu potrafi poradzić sobie z najbardziej chrupiącą skórką bez jej zgniatania czy nieestetycznego miażdżenia. Funkcjonalnym nożem do chleba można kroić także inne produkty, np. owoce cytrusowe bądź pomidory, czy też duże kawałki czekolady.

Wszystkie noże kuchenne Masahiro Sankei prezentują, jak w udany sposób da się połączyć tradycję rzemiosła japońskiego z nowoczesnością, jeśli chodzi o stronę wizualną produktów. Estetyczny wygląd noży odpowiada współczesnym trendom, czyniąc je jeszcze atrakcyjniejszymi. W czasie produkcji użyta zostaje stal nierdzewna (stal MBS-26) oraz duży dodatek węgla. Proces hartowania pozwala uzyskać twardość na poziomie 58-59 HRC, sprawiając, że noże długo pozostają wyjątkowo ostre. Do serii Sankei zaliczają się różnorodne noże kuchenne, które jako podstawowe elementy wyposażenia kuchni są idealne zarówno dla profesjonalistów, jak i wszystkich pasjonatów gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży stworzona jest z drewna pakka i wykończona dwoma nitami pozwalającymi na jej dodatkowe zabezpieczenie. Noże wchodzące w skład linii Sankei cechują się bardzo dobrym wyważeniem. Są one ponadto wygodne i zapewniają komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy. Piękne opakowanie sprawia, że idealnie nadają się na prezent.
Typ noża
Nóż do Pieczywa
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.